Terminale de comunicații de date prin rețeaua GSM produse de Gemalto distribuite în România prin Comet Electronics

by donpedro

Comet_EA1015_Fig-1Comet Electronics vă oferă următoarele variante de module de comunicații de date produse de Gemalto:

BGS2T

Terminalul Cinterion BGS2T este un dispozitiv simplu M2M “plug and play” care oferă conectivitate rapidă la rețeaua GSM Quad-Band 2G și conectivitate TCP/IP bazate pe GPRS de clasă 10 pentru transmiterea datelor cu un consum redus de ener­gie. Ideal pentru implementarea comunicării de tip M2M la scară mică, terminalul BGS2T oferă comunicații M2M de încredere, eficiente din punct de vedere al costurilor pentru o varietate de aplicații industriale cum ar fi: măsurare la distanță, securitate, transport, monitorizare și control de la distanță etc.
Designul “plug-and-play” include o carcasă din material plastic robust, cu opțiuni de montare de neegalat, o serie de interfețe industriale cum ar fi RS-232 și RS-485, precum și un conector pentru cardul SIM integrat, pentru a permite implementarea ușoară. Modulul BGS2T Quad-Band asigură o acoperire la nivel mondial pentru o soluție “all-in-one” cu comunicații de date, plus SMS și capabilități de fax. La fel ca toate produsele Cinterion, terminalul BGS2T vine cu omologarea completă (ALS) și este certificată de cei mai mari transportatori din întreaga lume.

Comet_EA1015_Fig-4BGS5T

Cu JavaTM încorporat, dispozitivul BGS5T oferă capabilități de dezvoltare ușoare și rapide, o gamă largă de instrumente, coduri existente reutilizabile, întreținere ușoară, un concept de securitate ridicată, precum și multi-threading de programare și execuție a programului.

Concept de montare extrem de flexibil.

Având dimensiunile unui de card de credit și func­ționând într-o carcasă robustă din material plastic, terminalul funcționează în aproape orice aplicație furnizând conectivitate sigură 24-7.
Pentru inclu­derea în aplicare rapidă și ușoară, terminalul este compatibil cu o varietate de sisteme de montare dintre care:

• Montare șină DIN
• Montare C-rail
• Fixare șuruburi
• Utilizarea de fascete

Comet_EA1015_Fig-3EHS6T

Conectivitate M2M
“Plug-and-Play” în tehnologie 3G
Modulul Gemalto EHS6 Terminal este un dispozitiv M2M plug-and-play 3G ce realizează o conectivitate simplă și de încredere, permite dezvoltatorilor de sisteme de comunicații M2M să conecteze rapid aplicațiile lor industriale folosind tehnologia wireless. Modulul EHS6T are sistemul Java integrat, fapt ce permite reducerea timpului de integrare în aplicație.

EHS6T este un modul ce permite conectarea de tip 3G pe 5 benzi de frecvență (800, 850, 900, 1900 și 2100 MHz), fapt ce permite folosirea acestuia în orice colț al lumii.
De asemenea, modulul permite accesul facil la stack-ul TCP/IP prin comenzi AT și servicii transparente de tip TCP, oferind și Java IMP-NG & CLDC 1.1 HI.
Printre alte capabilități ale acestui modul se numără și update de firmware prin USB și serial, multiplexare conform 3GPP TS 27.010, monitori­zare RLS (detecție de bruiaj), funcționalitate de real-time-clock cu setare de alarme, gamă largă de tensiuni de alimentare (8-30V) etc.
Acest modul este disponibil în trei variante în funcție de interfețele de ieșire:

Comet_EA1015_Fig-5EHS6T USB
Interfețe disponibile: RS-232 (conector D-Sub), USB (conector USB-B), GPIOs, SPI, I2C (conector Weidmuller)

EHS6T LAN
Interfețe disponibile: RS-232 (conector D-Sub), Ethernet (conector RJ-45) GPIOs, SPI, I2C (conector Weidmuller)

EHS5T
Interfețe disponibile: RS-485, GPIOs, SPI, I2C (conector Weidmuller), USB (conector USB-B

Comet_EA1015_Fig-6Pe lângă terminale, Gemalto oferă și o gamă largă de module embedded pentru transmisia de date prin rețeaua mobilă. Modulele embedded acoperă toate tehnologiile de comunicații (GPRS, 3G și 4G) beneficiind și de sistemul de suport în cloud SensorLogic Application Enablement Platform pentru toate aplicațiile de tip M2M.

Comet_EA1015_Fig-7Toate modulele embedded pentru 3G și 4G oferă pe lângă standardele noi de comunicații LTE, HSPA, UMTS și posibilitatea folosirii tuturor tehnologiilor mai vechi de transmisie de date: EDGE, GPRS și GSM. ■

 

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic


Comet_new_logoComet Electronics
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090
Fax: 021 243 4090
www.comet.srl.ro
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu