Keysight Technologies – Multimetrele digitale 34460A, 34461A, 34465A, 34470a

by donpedro

Echipamentele din noua serie de multimetre digitale Truevolt de la Keysight oferă posibilităţi de măsurare complete şi sunt disponibile la diferite categorii de preţuri. Se disting printr-o precizie ridicată, viteză şi rezoluţie mai mari.
Datorită funcţiei de reprezentare grafică a datelor sub formă de grafice ale tendinţelor şi histograme, pe care o oferă multimetrele digitale Truevolt, veţi obţine mai rapid informaţii complete. În ambele modele sunt disponibile, de asemenea, un mod de înregistrare a datelor care facilitează analizarea tendinţelor şi un mod de digitalizare, care permite înregistrarea stărilor nedeterminate. Posibilitatea de măsurare a curentului cu valoare foarte mică (la nivelul de 1µA cu o rezoluţie de nivelul pA) permite măsurătorile în echipamente cu putere redusă.
Calibrarea automată permite compensarea driftului de temperatură, astfel încât multimetrele 34460A, 34461A, 34465A (6½ cifre), 34470A (7½ cifre) asigură precizia tuturor măsurătorilor efectuate.

TME_EA1015_34410A_34411A_34450A_34460A_34461AMăsurători cu o siguranţă neîndoielnică, datorită tehnologiei Truevolt

Unul dintre avantajele utilizării tehnologiei Truevolt este posibilitatea de măsurare a semnalelor reale şi nu a erorilor echipamentului.
Multimetrele Keysight din seria Truevolt introduc mai puţin de 30% din curentul legat de comutarea elementelor semiconductoare faţă de echipamentele alternative de acest tip. Spre deosebire de aparatele similare mai ieftine, multimetrele Truevolt garantează aproape cu 100% mai puţine zgomote.
Toţi parametrii tehnici ai multimetrelor Truevolt au fost testate în detaliu şi sunt conforme cu stan­dardele ISO/IEC 17025, ceea ce garantează efici­enţa activităţii laboratorului dvs. şi a sistemului de ma­nagement al calităţii pe linia de producţie.
Multe multimetre digitale mai ieftine din această clasă nu oferă o garanţie privind parametrii tehnici de măsurare.
Spre deosebire de multimetrul 34401A, multimetrele digitale Truevolt permit măsurători într-un domeniu extins de curent, de la 100µA la 10A.
La aceste multimetre s-a adăugat şi funcţia de măsu­rare a temperaturii (senzor RTD/PT100, termistor 5kΩ). În plus, au fost mărite posibilităţile de efectuare de măsurători în ceea ce priveşte testul diodelor, pentru a putea măsura o tensiune cu valoarea de 5V, astfel încât pot fi realizate teste ale unor diferite tipuri de diode (de exemplu diode LED). Precizia valorii de vârf efective pentru măsurarea tensiunii AC este mai redusă, deoarece semnalul are componente la o frecvenţă mai mare decât unda sinusoidală standard.
În ceea ce priveşte multimetrele din această clasă, doar firma Keysight foloseşte tehnica eşantionării directe cu prelucrarea digitală a semnalelor pentru măsurarea valorii efective a tensiunii AC. Astfel, este evitată încetinirea tipică pentru convertoarele analoage RMS folosite în multimetrele cu 6½ cifre ale altor producători. Chiar şi la un factor de vârf de 10 nu sunt introduse erori suplimentare. Aceasta este tehnica unică, brevetată, aplicată exclusiv de firma Keysight.
Pe durata efectuării măsurătorilor, întotdeauna este prezent curentul de polarizare, care determină apariţia unor erori de măsurare suplimentare. În multimetrele Truevolt problema curentului de polarizare a intrărilor a fost rezolvată. Din acest punct de vedere, unele multimetre digitale alternative funcţionează într-un mod cu 20% mai defectuos.

Începerea simplă a lucrului cu noul echipament

Ca majoritatea deţinătorilor de multimetre 34401A, aveţi încredere în echipamentul dvs. şi vă bazaţi pe rezultatele afişate de acesta. Cu multimetrul Truevolt 34461A de la Keysight, aveţi acces la toate funcţiile cunoscute ale modelului 34401A, dar şi la posibilităţi complet noi. Acum puteţi obţine măsurători mai rapide şi puteţi avea o încredere şi mai mare în rezultatele afişate. Totodată, modelul 34401A este operat în mod aproape identic cu 34401A, aşadar nu este necesară elaborarea din nou a aplicaţiilor, nici nu trebuie să mai pierdeţi timp cu învăţarea unei interfeţe complet noi şi complicate.
TME_EA1015_34460A_34461AMultimetrul DMM 34461A este o alternativă unică în domeniu, conformă cu standardul SCPI, la aparatul de măsură 34401A, care permite înlocuirea momentană a unui multimetru cu celălalt. Alte aparate de măsură pot garanta conformitatea cu standardul SCPI, însă pot opera doar anumite comenzi SCPI.
Multimetrele Truevolt DMM au fost create de aceeaşi echipă de specialişti care a elaborat multimetrul 34401A. La crearea aparatelor de măsură Truevolt, specialiştii au avut în vedere calitatea măsurătorilor efectuate, fiabilitatea şi modul de operare cunoscute de la echipamentele 34401A.
Modelul 34461A include toate funcţiile pe care le cunoaşteţi şi garantează precizia oferită de ani întregi de multimetrele de la firma Keysight. Diferă doar prin faptul că este şi mai bun decât modelele anterioare.

Înregistrarea simplificată a datelor cu ajutorul programului BenchVue

Puteţi beneficia de noua posibilitate de vizualizare a datelor de la mai multe aparate de măsură digitale simultan.

 Puteţi afişa diferitele măsurători, grafice, tabele sau histograme de la unul sau mai multe
echipamente simultan, pentru a obţine o imagine a tendinţelor, care, într-o altă situaţie, ar
putea fi neglijate.
Puteţi înregistra şi exporta datele în unelte binecunoscute, precum programele Microsoft Excel,
Microsoft Word sau MATLAB, pentru crearea de documentaţii sau efectuarea de analize.
Puteţi obţine acces la multimetru şi puteţi controla efectuarea testelor de la distanţă. Aplicaţia
mobilă BenchVue Mobile vă va permite să monitorizaţi din orice loc şi să efectuaţi operaţiuni
legate de desfăşurarea unor teste de durată mai îndelungată.

TME_EA1015_Logo_nouMai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul distribuitorului autorizat al produselor firmei Keysight – Transfer Multisort Elektronik | www.tme.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu