Module de Putere de la Würth Elektronik eiSos: Magl³C-FDRM

by donpedro

WE_EA0514_Powermodule-Magl-FDRM-2Würth Elektronik eiSos este un lider European în dez­vol­tarea, fabrica­rea și vânzarea de componente pasi­ve și electro­meca­nice. În urmă cu patru ani, compania a început să ofere, de asemenea, componente active pentru piața de electronice. Primul grup de produse cuprindea diode TVS, urmat de LED-uri. Familia Magl³C reprezintă acum primele componente active pentru electronica de putere. Würth Elektronik a lansat o gamă de regulatoare step-down dintre care cinci module cu tensiune de ieșire variabilă și două module cu tensiune de ieșire fixă. Ambele tipuri oferă auto-resetare pentru supra­tensiune și supra­curent. Aceste module se utilizează în industrie și în telecomunicații, domeniul fero­viar și inginerie medicală pentru convertoare DC/DC, FPGA-uri, DSP-uri, MCU & MPU, interfețe I/O etc.
Modulele cu tensiune de ieșire fixă (Magl³C-FDRM) de 3,3V/5,0V au integrat câte un condensator de intrare și de ieșire, rezultând o eficiență maximă de până la 95%. Nu este necesară nicio componentă externă pentru convertoarele DC/DC, reducând astfel costurile listei de materiale (BOM-ului), depozitare și producție. Cu o gamă de tensiune de intrare de la 5V la 18V, aceste module sunt utilizate la surse de alimentare de 12V cu o capabilitate de curent de până la 3A. Modulele cu tensiunea de ieșire variabilă (Magl³C-FDRM) au o gamă de tensiune de intrare de la 6V la 42V și o gamă de tensiune de ieșire de la 0,8 la 24V cu frecvență de comutare reglabilă (200kHz până la 800kHz) și un soft-start programabil pentru flexibilitate adițională. Würth Elektronik eiSos oferă, de asemenea, note de aplicaţii pentru tensiuni diferite. Acestea pot fi găsite la http://katalog.we-online.com/en/pm. De asemenea, sunt disponibile plăcile de dezvoltare. Acestea vor permite utilizatorului un test rapid și simplu de funcționalitate a modulului și integrarea circuitului într-o schemă.
Exemple de aplicare vor fi furnizate în fișe tehnice, astfel încât clienții pot proiecta aplicarea lor în conformitate cu standardele EN55002 EMI clasa B.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu