Echelon îşi extinde sistemul de control al iluminării Lumewave by Echelon

by donpedro

Silica_Echelon_EA0915_Fig-1Echelon Corporation, unul dintre liderii companiilor independente de control în reţea pentru Internetul Lucrurilor pentru mediul Industrial (IIoT), a anunţat lansarea unei game extinse de produse de control al iluminării pentru mediul exterior. Compania a anunţat de asemenea trecerea imediată a tuturor soluţiilor de conectare cu şi fără fir pentru controlul iluminării sub brandul “Lumewave by Echelon”. Echelon a prezentat câteva dintre produsele sale la LIGHTFAIR International 2015, ce a avut loc în 5-7 Mai la Javits Center în oraşul New York.

Ca parte a platformei sale de iluminare inteligentă, compania a anunţat lansarea unui număr de noi produse Lumewave by Echelon pentru controlul adaptiv al iluminării în mediul exterior. Aceste produse wireless ce comunică prin frecvenţe radio (RF) se găsesc în special pe pieţele din America de Nord. Acestea includ:

Primul controler şi senzor bazat pe radar cu microunde cu foarte mare rază de acţiune, activat prin Bluetooth, special proiectat pentru controlul iluminării stradale, a traseelor şi a iluminării zonale. Câştigători ai premiului Produsul Anului oferit de revistele Electrical Construction, Maintenance şi Consulting Specifying Engineer, senzorii cu microunde Lumewave utilizează un Radar Doppler real şi tehnici FFT pentru a face diferenţa între pietoni şi vehi­cule în timp real, detectând vehiculele care se apropie la mai puţin de 120 de metri şi pietonii la mai puţin de 30 de metri şi reglând iluminarea corespunzător.
Modelele MWX-LVE-180U şi MWX-LVE-90U sunt de 10 ori mai rapide decât senzorii IR, rămânând în acelaşi timp neafectate de condiţiile dure de mediu.

Suport de 480V pentru cunoscutul controler de iluminare wireless TOP900, dispunând de o sursă de tensiune care operează în plaja completă de la 100V la 480V. Această gamă de tensiune economiseşte costuri de instalare pentru aplicaţii precum dealeri auto şi parcări ce necesită tensiuni mai ridicate. Aceste produse controlează toate tipurile de surse de lumină reglabile, incluzând LED, eHID, cu plasmă şi cu inducţie. Ele oferă de asemenea soluţii flexibile de comunicare cu porţi precum Ethernet, Wi-Fi şi celular.

Suport pentru cerinţele California Title 24 pentru zonele de parcare pe timp de zi. Această capabilitate este suportată de controlerele seria TOP900 şi sistemul de management control LumeStar 5.0.

Suport GPS integrat pentru seria de contro­lere de iluminare wireless TOP900.

Platforma de control al iluminării Echelon se bazează pe conectivitate ‘Any Device, Anywhere’ (orice dispozitiv, oriunde). Platforma de control al iluminării de la Echelon este proiectată pentru a răspunde unor parametri industriali şi comerciali, cum ar fi de exemplu drumuri, oraşe şi municipalităţi, clădiri de birouri, campusuri universitare şi de corporaţii, zone de parcare, stadioane etc. – cu un control al iluminării de la cap la coadă, oferind o flexibilitate nemaiîntâlnită.
În total, Echelon are sub control aproape 2 mili­oane de sisteme de iluminare în mai mult de 15000 de segmente pe plan mondial.

Platforma de iluminare inteligentă de la Echelon defineşte ceea ce trebuie să fie o soluţie completă de control a iluminării gata de IIoT:

Simplitate: Uşurinţă de implementare, întreţinere, gestionare şi utilizare

Convergenţă: Suport pentru funcţiile şi protocoalele standard pentru a permite integrarea iluminării de interior şi exterior, operarea cu şi fără fir, precum şi automatizarea iluminării şi clădirilor

Flexibilitate: Suport pentru marea majoritate a tipurilor de scenarii de iluminare de exterior; integrarea unei varietăţi de senzori; suport atât pentru controlul iluminării cât şi pentru monitorizare; operare în multiple regiuni geografice

Securitate: Oferă securitatea de tip industrial necesară pentru aplicaţii IIoT

Capabilitate LED: Include suport de driver LED pentru reglare culoare şi alb

Inteligenţă: Permite analiză de date numeroase de la senzori, module şi date operaţionale

 


Silica_Echelon_EA0915_LogoAvnet Memec | Silica

Calea Floreasca nr. 175, Et. 8,
Sector 1, București

Tel.: 0723 259 997
0372 986 752

www.avnet-memec.eu | www.silica.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu