Altera lanseazǎ ȋn toatǎ lumea forumuri SoC FPGA pentru dezvoltatori

by donpedro

ALT097-ASDF-logoAltera Corporation a anunțat lansarea forumului Altera SoC pentru dezvoltatori (ASDF). Aceste evenimente inaugurale din Silicon Valley, Frankfurt-Germania și Shenzhen-China reunesc parteneri, dezvoltatori și ingineri care sunt axați pe utilizarea tehnologiei de calcul eterogene de finețe SoC FPGA bazatǎ pe ARM ce se adresezǎ următoarei generații de aplicații informatice embedded. ASDF oferă un mediu în care arhitecții de sistem, inginerii hardware, dezvoltatorii de software și inginerii firmware pot colabora, discuta idei și provocări și studia cele mai recente tehnologii și știri despre produsele SoC FPGA de la Altera și partenerii săi. ASDF include douǎ trasee tehnice axate pe proiectare hardware și dezvoltare software. Participanții vor primi informații tehnice aprofundate prin sesiuni interactive, ateliere practice și fișe tehnice. ASDF include, de asemeneao salǎ de expoziție cu cele mai recente demonstrații tehnice de la lideri ai industriei, cum ar fi ArrowElectronics, Cytech, EBV, ARM, Lauterbach, MathWorks, Terasic, Wind River și alții.

ASDF este primul forum al dezvoltatorilor din industrie dedicat investigǎrii tehnologiei și aplicațiilor de utilizare a SoC FPGA în internetul lucrurilor (IoT), centru de date, cloud computing, rețele, comunicații, industriale, auto și alte aplicații. Calculația eterogenǎ de finețe ce folosește structura FPGA permite dezvoltatorilor sǎ-și accelereze adaptarea pentru a aborda sarcini specifice, îmbunătățind astfel performanța sistemului și reducerea puterii. Dezvoltatorii și inovatorii se vor alătura Altera și experților ecosistemului ARM ȋn acest eveniment de o zi pentru a face schimb de idei cu privire la utilizarea SoC FPGA pentru a crea aplicații personalizate, diferențiate.

ASDF 2015 se desfășoară în trei locații din întreaga lume: ASDF Silicon Valley are loc pe 30 septembrie 2015 în Santa Clara, California; ASDF Europa are loc pe 14 octombrie 2015 ȋn Frankfurt, Germania, iar ASDF Asia are loc pe 3 Noiembrie 2015 în Shenzhen, China.

www.altera.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu