Conexiuni electrice rapide şi fiabile pentru motoarele electrice

by donpedro

Noii conectori de putere (M12, M15 şi M23) permit conectarea electrică a motoarelor într-un mod foarte uşor. Conectorul de alimentare M12 este cel mai compact şi mai puternic conector M12 cu 5 pini de pe piaţă. Noua tehnologie de conectare cu conectori M15 (seria MQ15-X-Power) permite conectarea extrem de rapidă a motoarelor.

Contactele perfecte, etanşeitatea şi rezistenţa la mediile dure de funcţionare reprezintă cerinţe de bază la toate tipurile de conectori. Conexiunile electrice pentru motoare au nevoie de caracteristici adiţionale speciale. Plajă largă a secţiunilor cablurilor, performanţe ridicate în carcasă foarte compactă şi cel mai important, mecanisme de blocare anti-vibraţie integrate care să asigure rigiditatea conexiunii chiar şi în cazul unor vibraţii foarte puternice.

Design-ul său foarte compact face din M12 Power conectorul ideal pentru acţionări liniare, motoare pas cu pas sau motoare de curent continuu. Este proiectat să suporte curenţi de 2 × 16A la o tensiune maximă de 63Vac/dc. Gama de produse MURR este compusă din conectori precablaţi de diferite lungimi, conectori tip flanşă şi adaptoare.
MQ15X este proiectat pentru conexiuni rapide cu protecţie la inversarea polarităţii pentru motoarele asincrone cu puteri de până la 7,5kW. Conectorul oferă trei contacte de alimentare pentru curenţi de până la 16A, contact pentru conductorul de împământare şi două contacte auxiliare pentru curenţi de până la 10A.
Prin intermediul gamei de conectori M23-Drive, MURR oferă cel mai puternic conector M23 cu 8 poli de pe piaţă. Cu 28A/630V per pin pentru contactele de alimentare şi 8A/300V pentru contactele de semnal, conectorii sunt pretabili chiar şi la sistemele de acţionare electrică performante precum şi la servomotoarele din gama AC/DC. Ecranarea completă asigură emisii reduse de interferenţe. Conectorii posedă şi un mecanism de blocare de înaltă calitate care asigură conexiuni cu etanşare permanentă, folosind chei de strângere la cuplul specificat.

MURR Elektronik reprezintă producătorul dvs. de top pentru tehnologiile de conectare ale senzorilor şi actuatorilor, cu o varietate de tipuri de cabluri, culori, calităţi şi conectori. Astfel, COMPEC împreună cu Murr vă prezintă promoția Cutie Distribuție + Cabluri. Pentru detalii accesați http://www.compec.ro/oferte-speciale.html sau ne puteti contacta pe compec@compec.ro/ 0213 046 233.

Mihai Priboianu
Aurocon Compec
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu