Microcontrolerele Kinetis au prețuri de “Black Friday” în fiecare zi

by donpedro

A trecut de mult ziua de 15 Iulie. Dacă ești ca mine, ai avut marcată în calendar acea zi de când Amazon a anunțat primul eveniment de shopping, care promitea mult mai multe vânzări decât cele realizate de “Black Friday”. Așa cum era de așteptat, multe dintre ofertele de pe Amazon cuprindeau dispozitivele electronice –precum aspiratoare, dispozitive purtabile (wearables), tablete și jucării. Sper că în timp ce erai ocupat cu umplerea coșului cu fel și fel de chilipiruri, te-ai gândit de asemenea, la dispozitivele care susțin aceste produse electronice extraordinare – microcontrolerele, desigur! De la un microcontroler cu consum ultra-redus de putere existent într-un ceas inteligent de ultimă generație și până la un microcontroler de înaltă performanță care stă la baza unui sistem casnic de automatizare – portofoliul de microcontrolere Kinetis cuprinde o gamă largă de produse care alimentează cele mai mari inovații viitoare.

Seria Kinetis K se bazează pe un nucleu ARM® Cortex®-M4 și este proiectată pentru scalabilitate, eficiență sporită, integrare, conectivitate, comu­nicații, HMI și securitate. Seria de microcontrolere Kinetis K asigură cel mai mic consum de putere din industrie și economii semnificative a listei de componente (BOM), datorită unei integrări inteligente pe cip. Aplicațiile țintă sunt consolele de jocuri, dispozitivele medicale și aplicațiile casnice de control.

Seria Kinetis L este dezvoltată pe nucleul ARM Cortex-M0+. Aceste microcontrolere au un consum ultra-redus de putere, sunt disponibile în capsule cu dimensiuni extrem de mici, iar datorită scalabilității și integrării de înaltă performanță, sunt foarte ușor de utilizat. Sunt ideale atât pentru aplicații destinate Internetului Lucrurilor (noduri IoT), cât și pentru dispozitivele alimentate de la baterii sau dispozitivele electronice purtabile de ultimă generație.

Seria Kinetis E se bazează de asemenea pe nucleul ARM Cortex-M0+ și este proiectată pentru aplicații care necesită înaltă robustețe la EMC/ESD și/sau capabilitate completă 5V IO. Aplicațiile țintă includ aparate casnice, ventilatoare DC și motoare BLDC.
Adevărul este că piața de electronice este extem de competitivă din punct de vedere al costului. Prețurile pe care le-am văzut în timpul zilei de 15 Iulie reflectă cât de dramatică poate fi competiția pe piața dispozitivelor electronice. Atât timp cât microcontrolerele sunt creierele produselor inteligente de pe piață, este clar că acestea trebuie să ofere cele mai competitive costuri cu putință. Din acest motiv, Freescale a avut propria versiune de “Black Friday”, scăzând recent prețurile (MSRP) a sute de microcontrolere Kinetis, care încep acum de la nivelul de numai $0.39 (USD) pentru comenzi de 10Ku.

Nu este necesară calitatea de membru

Pentru a cumpăra microcontrolere Kinetis, nu trebuie să fiți membru al unui anumit club sau grup. Studenți, hobbyști și clienți deopotrivă, pot cumpăra online microcontrolere Kinetis de pe site-ul Freescale.com sau de la orice distribuitor Freescale autorizat. Și nu trebuie să vă grăbiți să le cumpărați într-o anumită zi; modalitatea de actua­lizare a prețurilor noastre nu este un truc de marketing. Majoritatea oamenilor va dori, de asemenea, să se alăture comunității noastre – Kinetis MCU – pentru a accesa cele mai recente informații dar și suport tehnic.

Nu știți de unde să începeți?

Verificați întregul portofoliu de microcontrolere Kinetis la adresa www.freescale.com/Kinetis. Nu veți vedea mesaje precum “oferte imbatabile” sau pictograme care să vă indice cele mai ieftine produse; puteți cumpăra cu încredere știind faptul că prețurile celor mai populare 500 de dispozitive Kinetis au fost ajustate (reduse) – făcând astfel portofoliul de microcontrolere mult mai competi­tiv decât a fost vreodată.
Deci, dacă sunteți familiarizați cu microcontrolerele Kinetis și ați crezut cumva că acestea nu se încadrează în limitele bugetului proiectului vostru, acum este momentul să aruncați o nouă privire. Dacă nu ați mai lucrat până acum cu microcon­trolerele Kinetis, acum este cel mai bun moment pentru a începe să le utilizați ■

www.freescale.ro
Freescale Semiconductor România S.R.L.

București
Tel: 021 3052 400
officero@freescale.com
www.freescale.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu