Câştigaţi un starter kit MPLAB® pentru PIC24F de la Microchip

by donpedro

Starter kit-ul MPLAB® pentru PIC24F (DM240015) Intelligent Integrated Analog este un kit de dezvoltare complet, bazat pe familia de microcontrolere de 16-biți IC24F “GC”. Această familie integrează caracteristici analogice avansate ce reduc costurile BOM, micșorează zgomotul și oferă viteze mai mari de transfer de date.
Placa dispune de caracteristicile microcontrolerului PIC24FJ128GC010: direct drive LCD, convertor ADC Sigma-Delta de 16-biți, Pipeline ADC de 12-biți, convertor DAC de 10-biți, Amplificatoare operaționale, CTMU, DMA, USB și mic de putere XLP.
Codul demo include: afișaj LCD cu scroll text cu iconițe, ieșire audio sinusoidală, senzor de lumină, senzor de temperatură, senzor rezistiv, afișare ceas, control pe intrare mTouch™ și vizualizare răspuns, afișare pe Bar Graph a semnalelor de intrare de la senzor și microfon și logare date de la convertorul ADC pe 16-biți la unitatea USB. Placa integrează de asemenea, un convertor analogic proiectat pentru a fi introdus într-o placă de test, facilitând astfel accesul la periferia analogică, precum și o suprafață de extensie pentru adăugare de conectivitate RF.
Pentru păstrarea integrității semnalului, placa include un header analogic pentru curățarea semnalelor analogice care sunt accesate.
În completarea header-ului, placa dispune de asemenea, de senzori precum cel de lumină, de temperatură, senzor capacitiv, potențiometru și microfon.
Funcțiile suplimentare includ gazdă USB, RF expandabil, ieșire audio prin mufă pentru căști și programator / depanator integrat pe placă.

Pentru a avea şansa de a câştiga un starter kit MPLAB® pentru PIC24F de la Microchip, accesaţi: www.microchip-comps.com/eazi-mplab-pic24f

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu