Acum este posibil! De la prototipare la industrializare cu hardware open source!

by donpedro

Aurocon COMPEC dispune de o gamă largă de produse pentru a acoperi toate cerințele dumneavoastră de instalare, întreținere, automatizare, control. Alegerea platformei potrivite de PLC (Programmable Logic Controller) pentru aplicația dumneavoastră și asigurarea că ea respectă cerințele procesului poate fi o sarcină dificilă.

Gama de shield-uri industriale acoperă PLC-uri modulare şi compacte pe bază de Arduino, precum şi pe bază de Raspberry PI, cu panouri de comandă cu sistem de operare Android şi Linux.

Seriile ARDBOX şi M-DUINO de PLC-uri bazate pe Arduino vă permit realizarea de aplicaţii de prototipare cu cele mai cunoscute plăci Arduino, precum Arduino Mega şi Arduino Leonardo. Se poate trece în producţie fără aproape nicio schimbare în program.
Shield-urile PLC industriale şi panourile PC sunt alegerea perfectă pentru inginerii ce doresc o flexibilitate foarte mare a hardware-ului industrial în dezvoltarea de aplicaţii de ultimă oră.
O altă caracteristică cheie a shield-urilor PLC industri­ale este densitatea de I/O: până la 58 de intrări/ieşiri într-un singur modul compact.

Toate acestea le găsiți accesând http://ro.rsdelivers.com sau puteți să ne trimiteți întrebări/feedback la tel. 0213 046 233, fax 0213 046 234, email compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
Aurocon Compec
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu