Noi modele dispononibile pentru NG Safety Switches

by donpedro

Seria NG RFID de întrerupătoare de siguranţă, cu siguranţă de blocare, continuă dezvoltarea: în timpul SPS IPC Drives Italia 2015, Pizzato Elettrica a prezentat noi versiuni care garantează o versatilitate mai mare și o creștere a posibilităților de aplicare.
Clientul are posibilitatea de a alege între două moduri diferite de activare a ieșirilor de siguranță: activ cu siguranţe închise și blocate (Mod 1) pentru mașini cu inerție, sau activ cu siguranţă închisă şi deblocată (Mod 2) pentru mașinile fără inerție.
Unele dintre noile modele sunt prevăzute cu EDM (Monitorizare dispozitiv extern): comutatorul verifică automat funcționarea corectă a dispozitivelor externe conectate la ieșirile de siguranță, cum ar fi relee sau contactoare, oferind un semnal de feedback de la intrarea EDM și verificarea coerenței între semnalul EDM și starea de ieșire de siguranță.
Pizzato Elettrica introduce, de asemenea versiuni non-reprogramabile potrivite pentru aplicații în care clienții au nevoie de un dispozitiv care previne reprogramarea actuatorului și comutatorului asociate.

Principalele informaţii despre comutatoarele de siguranță NG sunt:
• Două moduri de activare diferite ale ieșirilor de siguranță
• Funcția EDM (External Device Monitoring)
• Versiunea non-reprogramabilă
• TÜV SÜD aprobare pentru cererile de până la SIL 3, PL e și cat.4

O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu