Câştigaţi o placă de dezvoltare dsPICDEM™ MCSM de la Microchip

by donpedro

Placa de dezvoltare poate controla (în curent) în buclă deschisă sau închisă, motoare pas cu pas unipolare şi bipolare. Placa de dezvoltare a fost proiectată în aşa fel încât nu este nevoie de nicio modificare hardware pentru controlul motoarelor pas cu pas cu 8-, 6- sau 4- fire de conectare indiferent de configuraţie (unipolară sau bipolară). De asemenea, este livrat software-ul necesar pentru controlul în buclă deschisă sau închisă.
Este inclusă şi o interfaţă grafică cu utilizatorul (GUI) pentru controlul comenzilor de pas, parametrilor de intrare ai motorului şi modurilor de operare. Această placă flexibilă şi rentabilă, poate fi configurată în diverse moduri utilizând controlerul de semnal digital (DSC) dsPIC33F de la Microchip, un dispozitiv specializat pentru controlul motorului.
Placa de dezvoltare dsPICDEM MCSM oferă opţiunea de conectare pe placă fie a unui dispozitiv SOIC cu 28-pini fie a unui plug-in generic (PIM) de 100-pini. Kit-ul conţine şi un dsPIC33FJ32MC204 DSC PIM (MA330017).
Dispozitivele dsPIC DSC dispun de 8-canale, PWM de mare viteză cu mod de ieşire complementar, un trigger ADC programabil pe ciclul de reîncărcare PWM, control digital al timpilor morţi, protecţie internă împotriva străpungerii şi shutdown pe eroare hardware. Aceste caracteristici recomandă controlerul dsPIC ca fiind o soluţie ideală pentru aplicaţiile performante de control al motoarelor pas cu pas unde controlul unui invertor în punte este o cerinţă obligatorie.

Pentru a avea şansa de a câştiga placa de dezvoltare dsPICDEM™ MCSM de la Microchip, accesaţi:
www.microchip-comps.com/eazi-mcsm

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu