ContriNet: rețeaua modernă RFID pentru frecvențe joase și înalte

by donpedro

Utilizatorii dispozitivelor RFID industriale pot maximiza flexibilitatea sistemelor folosind rețeaua complexă ContriNet RS485 de la Contrinex.

ContriNet nu doar că permite conectarea a 31 de mo­dule citire/scriere (RWMs) la o magistrală industrială, dar permite de asemenea mixarea frecvențelor joase și înalte ale acestor module, în aceeași rețea. Pe lângă aceasta, transponderii Contrinex de frecvență înaltă sunt compatibili ISO/IEC 15693, putând fi utilizați împreună cu echipamente de la diverși producători.
Dispozitivele RWM Contrinex sunt disponibile cu conector S12 și ieșire RS485. Gama include module citire/scriere robuste, integral metalice, cu zonă de detecție impermeabilă, precum și module pentru temperaturi înalte, de până la +125°C (257°F). Interfețele sunt compatibile cu majoritatea magistralelor de date industriale sau USB.
Flexibilitatea ridicată a rețelei ContriNet este o unealtă puternică oferită integratorilor de sisteme RFID în cadrul fabricilor inteligente.

Aplicație: stație de spălare
În mediul dur la unei stații de spălare, transponderii RFID și modulele de citire/scriere sunt expuse la apă fierbinte, șocuri mecanice, substanțe chimice corozive și jeturi de apă la presiuni ridicate. În ciuda acestor factori, sistemele de identificare trebuie să lucreze continuu cu acuratețe ridicată. De obicei, etichetările RFID se fac pe partea transportată. La sosirea în stația de spălare, informația de pe etichetă este folosită pentru selecția ciclului corespunzător de spălare al componentei.

Avantajele ConIdent
Etichetele pasive ConIdent nu necesită utilizarea unei surse de energie, iar mentenanța lor este minimimă. Durabile, etichetele de frecvență joasă, în carcase complet metalice cu indici de protecție IP67 sau IP69K, rezistă penetrărilor apei și temperaturilor de până la 180°C (+356°F). Domeniul de detecție extins reduce riscul daunelor mecanice. Unitățile de citire/scriere sunt interfațate direct cu sistemele de control ale clientului.

O’BOYLE SRL
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu