Câştigaţi un MPLAB Starter Kit for Digital Power de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi vă oferă şansa de a câştiga un starter kit MPLAB pentru aplicaţii de putere digitală (#DM330017).
Acest starter kit permite utilizatorului să exploreze cu uşurinţă capabilităţile şi caracteristicile familiei de convertoare de putere digitale, dsPIC33F GS. Kit-ul este de fapt o sursă de alimentare în comutaţie (controlată digital) ce constă din două convertoare de tensiune independente DC/DC: un convertor coborâtor sincron (Buck) şi un convertor ridicător (Boost). Fiecare etaj de putere include un MOSFET controlat de o sarcină rezistivă de 5W.
Kit-ul include pe placă un circuit de depanare/programare prin USB, display LCD pentru afişarea tensiunii, curentului, temperaturii şi condiţiilor de avarie precum şi un senzor de temperatură.
Kit-ul Starter Digital Power menţine nivelul dorit al tensiunii de ieşire prin control software în buclă închisă cu ajutorul unui PID (Proportional-Integral-Derivative). Dispozitivul dsPIC® DSC oferă memoria şi periferia necesare pentru conversie A/D, generare PWM, comparare analogică şi I/O de uz general, adică totul pentru a efectua aceste funcţii fără necesitatea utilizării unor circuite externe.

Pentru a avea şansa de a câştiga un MPLAB Starter Kit “Digital Power, accesaţi:
www.microchip-comps.com/eazi-mplabdigpower

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu