Altera anunţă noul motor Spectra-Q pentru software-ul Quartus II, accelerând dezvoltarea proiectelor FPGA şi SoC

by donpedro

Altera Corporation a dezvăluit motorul său Spectra-Q™, o nouă tehnologie în cadrul cunoscutului software al companiei Quartus® II. Acest motor are drept scop

mărirea productivităţii şi diminuarea timpului până la lansarea pe piaţă pentru noile generaţii de dispozitive programabile. Motorul Spectra-Q extinde posibilităţile software-ului Altera Quartus II cu noi capabilităţi care furnizează îmbunătăţiri fără precedent ale timpului de compilare, dezvoltare de proiect versatilă şi cu urmărire rapidă, precum şi integrare IP. Acum, clienţii pot proiecta şi implementa la nivele ridicate de abstractizare în cicluri de proiectare semnificativ mai rapide, pentru a răspunde oportunităţilor de proiectare de nouă generaţie. Informaţii suplimentare asupra motorului Spectra-Q sunt disponibile pe pagina de web www.altera.com/spectraq.
Motorul Spectra-Q este caracterizat de algoritmi mai rapizi şi permite schimbări incrementale în proiect fără necesitatea compilării întregului proiect. Motorul dispune de asemenea de o bază de date ierarhică ce permite utilizatorilor să păstreze informaţiile de plasare şi routare ale blocurilor IP în vreme ce operează schimbări în alte părţi ale proiectului. Acest ajutor asigură proiecte stabile, eliminând eforturile de sincronizare care nu sunt necesare şi reducând timpii de compilare. Noul motor include de asemenea un compilator de proiect de nivel ridicat pentru o bună calitate a rezultatelor şi o integrare strânsă între software-ul Quartus II şi o varietate diferită de unelte.

Altera
www.altera.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu