Noul TechZones de la Digi-Key; conţinutul tehnic dintr-o privire simplifică selecţia online a componentelor

by donpedro

Digi-Key Electronics a anunţat lansarea noii şi îmbunătăţitei TechZones online, ca parte a recentei serii de actualizări a site-ului web. TechZones este gândită pentru a oferi inginerilor proiectanţi o vizualizare clară, dintr-o singură privire a noilor produse, resurselor tehnice şi a conţinuturilor specifice aplicaţiilor. În aceasta perioadă va debuta noua şi cea mai cuprinzătoare TechZones de la Digi-Key – Soluţii de Iluminare – la LIGHTFAIR în New York City.
TechZones de la Digi-Key include: Soluţii de Iluminare; Soluţii de Recuperare Energetică; Soluţii cu Microcontrolere; Soluţii de Putere; Soluţii senzoriale; Soluţii Wireless.
Noua facilitate oferă inginerilor o vizualizare compactă a informaţiilor despre produse, video, articole, furnizori, proiecte de referinţă şi soluţii specifice industriei. Informaţia accesibilă cu uşurinţă, face simplă accesarea produselor, soluţiilor şi conţinutului tehnic în directă legătură cu proiectele avute. Versiunile locale ale noului TechZones sunt accesibile pe toate site-urile web globale ale Digi-Key.

Digi-Key Electronics
www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu