WiFi şi Bluetooth coexistă în cadrul modulului WiFi de joasă putere Atmel WINC1500 de la Mouser

by donpedro

Mouser Electronics pune la dispoziţie acum noul modul Wi-Fi WINC1500 de la Atmel Corporation. WINC1500 este un modul WiFi 802.11 b/g/n cu consum energetic redus

optimizat specific pentru aplicaţii de joasă putere din Internetul Lucrurilor (IoT). Modulul WINC1500 suportă criptare de securitate WiFi WEP, WPA şi WPA2, precum şi securitate WAPI din China la un consum de numai 4µA. Acest modul include caracteristici ce permit coexistenţa locală, fără interferenţe a semnalelor WiFi şi Bluetooth.
Modulul Wi-Fi Atmel WINC1500 este un dispozitiv de înaltă integrare cu un factor de formă mic de numai 21,5 mm x 14,5 mm x 3,4 mm. Acest modul include un amplificator de putere integrat, amplificator de zgomot redus (LNA), toate funcţiile necesare de management energetic şi o antenă integrată. Acest modul ţinteşte aplicaţiile wireless de joasă putere, consumând numai 4µA în modul Deep Power Down. În modul de monitorizare modulul consumă numai 850µA (modul Doze). Acest modul oferă interfeţe SPI, UART, şi I2C pentru comunicaţie cu un microcontroler gazdă. El suportă de asemenea coexistenţa Wi-Fi/Bluetooth cu 2 sau 3 fire. Interfaţa permite acestui modul să coordoneze transmisia şi recepţia cu un modul compatibil Bluetooth pentru a asigura că ambele semnale radio nu interferă unul cu celălalt. Atmel WINC1500 are la bază un puternic procesor pe 32 de biţi Cortus-APS3.

Mouser Electronics
www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu