Transformatoare Gate-Drive cu miez EP7

by donpedro

Pentru a permite ca MOSFET-urile din partea secundară să fie activate, convertoarele flyback cu redresare sincronă trebuie să

fie dotate cu transformatoare gate-drive, izolate galvanic. Würth Elektronik extinde acum seria sa WE-GDT prin adăugarea de transformatoare gate-drive cu design EP7.
Izolarea galvanică permite ca MOSFET-urile să fie activate în condiții de izolare la tensiuni ridicate, de până la 2500 V. Construcția este echivalentă cu o izolație de bază pentru operare la tensiunile de 250 Vrms, conform EN61558-2-16. Aceasta garantează o tensiune de încercare de 2500 VAC între înfășurările primare și secundare. Produsul Vμs din această serie este cu 70% mai ridicat, față de cel din seria WE-GDT deja disponibilă, permițând astfel ca MOSFET-urile din partea secundară să fie activate rapid. Miezul EP7 acționează ca un scut împotriva câmpurilor magnetice exterioare și, în același timp, reduce propriul său câmp magnetic radiat, diminuând astfel emisiile electromagnetice din aplicația finală.
Transformatoare gate-drive WE-GDT sunt disponibile din stoc. Aceste componente sunt proiectate cu trei înfășurări separate și există până la cinci rapoarte diferite de bobinare. Suntem bucuroși să vă trimitem mostre gratuite, în orice moment, la cerere.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu