Raspberry Pi 2 Model B

by donpedro

Raspberry Pi 2 Modelul B reprezintă o creştere de performanţă majoră faţă de modelele anterioare. Noul Raspberry PI 2 Model B beneficiază de un procesor de 900MHz quad-core ARM Cortex-A7 şi are memorie de 1GB RAM. Nucleul sistemului de

operare a fost îmbunătăţit pentru a profita pe deplin de cele mai recente tehnologii ARM Cortex-A7 şi este disponibil cu noua versiune 1.4 a software-ului.
Raspberry PI este un calculator de dimensiunea unui card bancar. Este utilizat în aproximativ tot ceea ce se poate face şi cu un PC obişnuit. Dar, faţă de acesta, Raspberry PI oferă posibilitatea realizării unor conexiuni hardware directe cu alte dispozitive prin intermediul pinilor GPIO, precum diverşi senzori de temperatură, lumină sau umiditate, dar şi presiune atmosferică, relee, drivere de motoare şi altele.
Pinii GPIO sunt aşezaţi în zona din lateralul plăcii şi pot fi controlaţi din orice limbaj de programare care rulează pe această placă Raspberry PI (Python, C, C+ +, Java, PHP, .NET etc).
Aurocon COMPEC vă propune Raspberry PI deoarece reprezintă o alegere bună pentru proiecte din domeniile robotică, staţii meteo, servere web, jocuri sau imprimare 3D, ftp dar şi multe alte domenii.

Aurocon COMPEC vă oferă o gamă diversă de accesorii pentru noul Raspberry Pi. De exemplu, cardul de memorie MicroSD 1.4 versiunea pentru soft compatibilă (Nr. stoc RS: 849-2012) sau programul pe care îl puteţi descărca de pe site-ul: www.raspberrypi.org/downloads, alimentator (Nr. stoc RS: 822-6373), carcase (Nr. stoc RS: 819-3646, 819-3655 sau 819-3658), cameră video (Nr. stoc RS: 775-7731), placă extensie (Nr. stoc RS: 772-2974), kit dezvoltare (Nr. stoc RS: 813-4164) şi

multe alte accesorii disponibile pe http://ro.rsdelivers.com.

Mihaela Sârbu
Aurocon Compec
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu