Comutare rapidă

by donpedro

Comutatoarele de nivel conductive, model NEK de la KOBOLD, monitorizează limitele de nivel, chiar și în condiții de proces foarte aspre.

Chiar dacă este folosit pentru modul de protecție la “mers în gol” la pompe, sau pentru monitorizarea proceselor chimi­ce, comutatorul de nivel NEK întruneşte condițiile de eficiență a costurilor raportate la rezultate.
NEK au o contrucție compactă și pot fi înfiletate în rezer­voare, în lateral sau în partea superioară. Sunt disponibile două dimensiuni pentru instalare, de 36 mm și 73 mm. Adâncimea instalării poate fi adaptată cu ajutorul unui tub de protecție adițional. Comutatoarele de nivel NEK construite din PPS pot fi utilizate la presiuni de până la 20 bar, cele din propilenă până la 6 bar, iar indicele de protecție este IP68.

Debitmetru pentru volume foarte mici

Chiar și debitele foarte mici din lichide cu vâscozitate mică și translucide pot fi măsurate corect cu debitmetrul cu turbină model DPL. Acesta este disponibil în cinci domenii diferite de debit, pornind de la 0.025 … 0.5 L/min și ajungând la 1 … 25 L/min. Conexiunile disponibile sunt G1/2 sau ștuț pentru furtun. Debitmetrele DPL nu au componente mecanice sau mag­netice, dispun de diverse ieșiri electrice, au o durată de viață extinsă și prețuri avantajoase.

Contact

O’BOYLE SRL

Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu