Proiectaţi surse de tensiune flexibile cu PI Expert Suite

by donpedro

Power Integrations a anunţat că puternica sa unealtă de proiectare de surse de tensiune flexibile (PSU), PI Expert™ Suite, este acum

accesibilă ca aplicaţie bazată pe cloud. Anterior, utilizatorii descărcau unealta pe un PC sau o staţie de lucru; cu această versiune bazată pe cloud proiectanţii pot avea acces la unealta de proiectare de pe orice motor de căutare pe internet şi pot fi siguri că utilizează întotdeauna versiunea cea mai recentă.
PI Expert Suite îmbunătăţeşte productivitatea echipelor de proiectare pentru surse de alimentare reducând substanţial timpul de realizare al primului prototip şi diminuând numărul de prototipuri necesare pentru finalizarea unui produs. Software-ul generează schema completă a sursei de tensiune, specificând chiar şi proiectul de transformator şi oferind link-uri către producători de transformatoare. Unealta de calcul şi optimizare a disipării de căldură oferă proiectanţilor o estimare a cerinţelor termice ale unei noi surse de tensiune, putând astfel ajuta la luarea deciziilor cu privire la prototipul mecanic şi la nivel de schemă – evitând astfel încercări multiple şi timp pierdut. Recomandările privitoare la PCB bazate pe CI-ul ales şi capsula acestuia permit proiectanţilor să minimizeze EMI indus de trasee şi suprafaţa de placă, dar şi să maximizeze imunitatea la zgomot şi toleranţa la variaţii.
Pentru a utiliza PI Expert Suite, vizitaţi http://ac-dc.power.com/design-support/pi-expert-suite/

Power Integrations
www.power.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu