Inductor cuplat WE-CFWI pentru regulatoare de comutare de înaltă performanță

by donpedro

Regulatoarele de comutare de înaltă performanță necesită inductoare puternice cu inductanța stabilă și saturație ușoară pentru a face față curenților mari. Würth Elektronik eiSos a dezvoltat gama de inductanțe cuplate WE- CFWI cu bandă plată de Cu.

Înfășurările pot fi conectate în serie și în paralel. Acest lucru înseamnă că această bobină dublă compactă poate fi folosită în SEPIC, CUK sau convertoare Buck / Boost.
Materialul special de bază permite curenți de saturație de până la 62A, care sunt de patru ori mai mari decât la bobinele duble, anterioare, având o toleranță a inductanței foarte strânsă și o rezistență DC foarte scăzută, cu toleranță de doar 10%.
Inductanță de scăpări mai mică cu 0,5% reduce vârfuri în curenții de pornire. Inductanța stabilă, temperatura ridicată și rezistență DC scăzută, face ca acest produs să fie potrivit pentru regulatoarele de comutare de înaltă performanță.
Această componentă este disponibilă într-o gamă de temperatură extinsă de până la 150°C, cu valori de inductanță de până la 17,6μH.
Toate componentele sunt disponibile din stoc. Mostrele sunt gratuite.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu