Aurocon COMPEC prezintă RS Toolbox App

by donpedro

RS Toolbox App: Cea mai recentă aplicaţie pentru ingineri, proiectanţi şi electronişti

Inginerii din întreaga lume se bucură de această aplicaţie de la RS Components şi Allied Electronics. RS Toolbox vine în sprijinul inginerilor cu o nouă actualizare, dezvoltându-şi în continuu funcţionalitatea.
Deoarece comunitatea utilizatorilor versiunii de iOS a aplicaţiei au furnizat un feedback pozitiv în ceea ce o priveşte, s-a decis extinderea disponibili­tăţii şi pe platforma Windows. RS Toolbox App se poate descărca acum (http://www.rs-online.com/designspark/electronics/) şi pe dispozitivele cu sistem de operare Windows 8.1, cu sau fără tehnologie tactilă.

Inginerii pot accesa această aplicaţie în orice moment şi oriunde s-ar afla. Fie că lucraţi la o nouă idee într-un mediu de proiectare, fie la depanarea unui dispozitiv electronic sau întreţinerea unui utilaj sau pur şi simplu vă aflaţi într-o călătorie de afaceri şi doriţi să vă documentaţi în legătură cu o idee tehnică nouă – aplicaţia RS Toolbox este instrumentul perfect pentru dumneavoastră.
Aplicaţia este reproiectată din rădăcini special pentru mediul Windows şi furnizează o interfaţă grafică nativă, cu menţinerea informaţiilor utile pentru proiectare şi a seturilor de calculare a mărimilor fizice, prezentate la fel de atractiv precum în cazul variantei pentru iOS.
RS Toolbox App este în aşa fel concepută încât să puteți avea în buzunar instrumentele de calcul şi informaţiile tehnice de care aveți nevoie.
Toolbox App furnizează un set de materiale de referinţă în domeniul electronicii precum şi unelte de calcul a diferitelor mărimi fizice.

● Eficiență: Fiabilitate mare cu toate tabelele de proiectare şi uneltele de calcul într-un singur loc
● Unelte de calcul: circuite de filtrare, amplificatoare operaţionale, Legea lui Ohm, simulator regulator de tensiune şi tabele de conversie a unităţilor de măsură
● Tabele: baterii, coduri de culoare ale cablurilor, proprietăţile conductorilor, clase de protecţie IP, unităţi de măsură în sistemul SI şi altele
● Grupare pe proiecte: se pot grupa mai multe subseturi de unelte de calcul şi de proiectare într-un singur proiect
● Coduri de culoare pentru rezistenţe, condensatoare şi bobine
● Proiectaţi oriunde şi oricând: accesaţi-vă calculele şi documentaţiile tehnice când sunteţi mobil
● Ştiri: fiţi informat cu cele mai recente actualizări şi promoţii de la RS Components şi Allied Electronics

Iniţial aplicaţia a fost concepută ca un set de mini-unelte utile pentru specialişti, în prezent adăugându-se constant noi instrumente pe baza feedback-ului dumneavoastră. Posibilităţile sunt nelimitate așa că încercați RS Toolbox App și comunicaţi-ne părerile şi propunerile dvs. la adresa de email: marketing@compec.ro.
Mai multe detalii cu privire la RS Toolbox App puteţi găsi pe adresele: www.rsromania.com sau www.designspark.com.

Mihaela Sârbu
Aurocon Compec

www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu