Soluţie bazată pe RZ pentru accelerarea dezvoltării aplicaţiilor HMI

by donpedro

Renesas Electronics Europe a anunţat lansarea kit-ului său “Display it! – RZ HMI Solution Kit”. Kit-ul reprezintă o soluţie ce permite inginerilor să evalueze şi să

observe rapid performanţa uneltelor HMI în industrie, accelerând operaţia de realizare a prototipurilor şi a procesului de luare a deciziilor. Noul “Display it! – RZ HMI Solution Kit” este bazat pe familia Renesas RZ/A1 de microprocesoare embedded.
Renesas a proiectat RZ/A1 special pentru apli­caţii HMI prin includerea a până la 10MB RAM embedded, reducând consumul energetic şi eliminând necesitatea de memorie RAM externă, conducând în acelaşi timp la perfor­manţe de ecran excelente. Memoria RAM este separată în 5 blocuri cu o magistrală multistrat, asigurând lipsa coliziunilor între date la rularea programului, citirea datelor unei imagini şi scrierea datelor unei imagini. RZ/A1 permite acestor date să ruleze concurent, permiţând aplicaţiei să ruleze la o frecvenţă mai scăzută decât soluţia cu o sigură magistrală. Familia de dispo­zi­tive include toate conectivităţile standard aşteptate de la un HMI: CAN, USB şi Ethernet, putând controla ecrane cu dimensiunea de până la WXGA. Pe lângă faptul de a avea la bază familia RZ/A, lider industrial, kit-ul include de asemenea versiuni demonstrative ale celor mai important software-uri HMI de pe piaţă: MicroEJ de la IS2t, GUIliani de la TES, em WIN de la Segger şi GUIX de la Express Logic, precum şi un exemplu de software de la Renesas. Acest lucru permite echipelor de ingineri să ia decizii rapide cu privire la care software este cel mai potrivit pentru aplicaţia lor, gră­bind astfel lansarea pe piaţă a noilor produse.

Renesas Electronics Europe
www.renesas.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu