NXP şi Mouser lansează un nou concurs de proiectare combinând linia de produse de logică configurabilă NXP

by donpedro

NXP Semiconductors a prezentat la Electronica, în Germania linia sa de dispozitive logice multi-poartă, multi-funcţie, dual configurabile (dual PCB) ce dispun de intrări Trigger-Schmitt. Oferind mai multă flexibilitate în combinarea funcţiilor logice care pot fi obţinute, primul dispozitiv logic configurabil – dual PCB – de la NXP, aduce flexibilitate în proiectare, reduce costurile legate de BOM şi facilitează o adaptare mai rapidă la aplicaţiile clienţilor.

Linia de produse cu logică configurabilă – dual PCB – va reprezenta “piesa de rezistenţă” a concursului de proiectare bazat pe utilizarea dispozitivelor NXP precum: analogică inteligentă, comutatoare de sarcină, protecţie şi filtrare, MOSFET-uri de semnal mic, diode de semnal mic şi alte dispozitive pe aceeaşi placă de evaluare.
Concursul de logică configurabilă – dual PCB – va începe anul viitor sub numele The Big I.D.E.A. (International Design Engineering Award) şi va fi sponsorizat de NXP şi Mouser.
Dezvoltat de Convergence Promotions, “The Big I.D.E.A” va fi lansat pe 1 ianuarie 2015 şi va oferi premii uriaşe în bani şi produse pentru cele mai creative proiecte care utilizează toate produsele NXP într-o soluţie aplicativă.
Începând cu 1 ianuarie 2015, concursul va încerca să atragă ingineri care vor trebui să treacă prin procesul de înregistrare, să utilizeze unelte de schematizare online, iar în final, să lucreze pe o placă demonstrativă. Premiile vor fi acordate la finalul fiecărei etape de concurs, astfel încât mulţi ingineri se pot califica pentru diverse premii, indiferent de cât de departe ajung în concurs.

NXP Semiconductors
www.thebigidea2015.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu