Inginerii proiectanţi din Europa consideră Digi-Key drept unul dintre cei mai buni furnizori Online de componente electronice

by donpedro

Digi-Key anunţă un enorm vârf de trafic web şi de comenzi online lansate de inginerii proiectanţi din Europa. Deja plasată ca resursă web de top în America de Nord, Digi-Key anunţă că astăzi inginerii din Germania, UK, Franţa, Italia, precum şi din alte regiuni din Europa, îmbrăţişează rapid Digi-Key ca resursa lor “de apelat” pentru selectarea şi disponibilitatea componentelor electronice. Compania a anunţat la Electronica 2014 – Germania, o creştere record în ceea ce priveşte vânzările Europene, cu o medie de 26% în 2014, prin comparaţie cu primele 3 trimestre ale anului precedent.
După ce şi-a anunţat formal prezenţa Europeană acum numai 2 ani, Digi-Key a devenit rapid cunoscută pentru selecţia sa de neegalat de componente electronice, incluzând un milion de componente pe stoc disponibile pentru livrare în ziua următoare. Astăzi, 81 de website-uri Digi-Key localizate, prezintă produsele în 10 limbi locale şi 16 monede diferite. Compania atribuie peste 42% din vânzările sale clienţilor din afara Statelor Unite ale Americii.

European E-Commerce Forecast 2013 – 2017 Sales (in billions)

Un studiu recent Forrester validează tendinţa cu o creştere preconizată de 11% în Europa cu valori puternice în 2014 aduse de UK şi Germania, iar noul val al creşterii vine din sudul Europei, şi anume Italia şi Spania.
Website-ul global al Digi-Key primeşte 6,2 mili­oane de vizite şi 70 de milioane de pagini vizuali­zate pe lună de la 4,5 milioane de vizitatori unici. Website-urile localizate sunt caracterizate de bibli­oteci cu articole de tip “cum să”, proiecte de referinţă, tutoriale video şi o gamă largă de resurse de self-service, inclusiv comunităţi online peer-to-peer pentru rezolvarea problemelor şi partajare de idei, precum şi posibilitate de comunicare live şi alte puncte importante pentru client.
Creat pentru a sprijini proiectarea de produse de la faza de prototip până la producție, inginerii beneficiază de foarte multe resurse tehnice online precum o bibliotecă bogată în proiecte de referinţă sau articole tehnice. Apoi, ei pot folosi instrumentul Digi-Key BOM pentru a compara prețul, verificarea disponibilităţii și plasarea comenzii. Cu peste un milion de produse în stoc, peste 99% din comenzile Digi-Key sunt disponibile pentru livrare a doua zi.
Resursele online Digi-Key includ:

• Ecosistemul instrumentelor de proiectare (Design Tool Ecosystem): Inginerii au acces la o întreagă gamă de instrumente EDA, începând cu programele gratuite şi uşor de utilizat pentru crearea schemelor electronice “Scheme-IT”, şi până la programele de ultimă generaţie co-dezvoltate de Mentor Graphics și Digi-Key.
În plus, pentru a economisi timp, dar şi erori costisitoare, sunt disponibile pentru inginerii proiectanţi peste 1.000 de modele de referință.

• Centre de promovare a furnizorilor (Supplier Marketing Centers): Partenerii Digi-Key îşi prezintă pe site-ul Digi-Key liniile lor de produse conţinând informații detaliate despre fiecare produs, inclusiv clipuri video, articole tehnice și alte materiale care pot fi descărcate.

• Bibliotecă multimedia (Multimedia Library): Cu o bibliotecă care conţine peste 2.700 de clipuri video tutoriale, video demonstrative “cum să”, precum şi alte idei de proiecte electrice și/sau video umoristice, inginerii au ocazia de a învăţa din experienţele colegilor lor într-un mod cât se poate de plăcut.
Mii de podcast-uri care conţin training-uri de produse oferă exemple utile specifice componentelor și informații justificative.

• Bibliotecă de articole (Article Library): Aproape 2.000 de articole şi resurse scrise cu privire la tendințele și/sau cele mai bune practici în domeniu – ușor de căutat cu ajutorul unor filtre de tip produs, furnizor, funcție, și industrie – oferă proiectanţilor informații rapide în legătură cu proiectele lor în desfăşurare.

• Comunitatea TechXchange™ (TechXchange™ Community): Un forum integrat unde mii de ingineri şi proiectanţi schimbă idei, postează probleme și discută despre noutățile din industrie și tendințele din domeniu.

Telefoane mobile
Prognoza analiştilor este că vânzările online prin intermediul telefoanelor mobile vor creşte în Marea Britanie cu 22 de procente la un total de 7.92 miliarde de USD, vânzările online prin intermediul tabletelor vor creşte cu 100%, iar vânzările online prin intermediul telefoanelor inteligente vor acoperi peste 60% din totalul de cumpărături efectuate în Marea Britanie utilizând această metodă. Alte ţări Europene care îşi vor creşte cifra de vânzări online vor fi Germania, Suedia şi Franţa.

Digi-Key Corporation
www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu