Echipamente monitorizare mediu

by donpedro

În orice laborator sau atelier de electronică, electrotehnică sau chiar mecanică veţi găsi aparatură pentru generarea, vizualizarea şi măsurarea semnalelor electrice. Indispensabilă oricărei activităţi tehnice moderne, această aparatură include o gamă variată de echipamente, de la multimetre până la anali­zoare de semnal, trecând prin osciloscoape analogice şi digitale, generatoare de semnal. Pe lângă aceste echipamente, un rol important îl au şi echipamentele de monitorizare a condiţiilor de mediu.
Aurocon COMPEC vă pune la dispoziţie o gamă foarte variată de echipamente de laborator, precum şi de determinare a condiţiilor de mediu. Acestea din urmă acoperă o mare varietate de aplicaţii, cuprinzând dispozitive de monitorizare şi analiză gaze, monitorizare pH, temperatură, presiune, umiditate, zgomot, vibraţii, intensitate luminoasă, viteză vânt, câmp electromagnetic etc.

Analizor al calităţii aerului în incinte – Kane 100

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 146-367
• Marca: Kane International
• Cod de producător: KANE100-1/RS

Analizorul de gaz KANE 100-1 poate măsura şi înre­gistra concentraţiile de monoxid de carbon (CO) şi de dioxid de carbon (CO2). El este ideal pentru a verifica funcţionarea sigură a aparaturii ce funcţionează pe gaz, precum: încălzitoare de aer, încălzitoare de apă şi echipamente de bucătărie. Dacă funcţionarea este defectuoasă sau spaţiul este incorect ventilat, aceste aparate generează înalte nivele de CO şi CO2. Se pot face de asemenea determinări ale nivelului de CO2 pentru verificări ale calităţii aerului în interior (IAQ). Printre caracteristicile tehnice ce trebuie menţionate sunt: ecran cu două linii cu iluminare de fond; măsurarea CO se face utilizând un senzor electrochimic; măsurarea CO2 se face cu ajutorul unui senzor IR cu durată mare de viaţă; pompă internă pentru răspuns cât mai rapid; memorare a până la 255 de citiri; citi­rile pot fi făcute manual sau automat la intervale de la 1 la 10 minute; ieşire IR pentru imprimare opţională; alimentare cu acumulatori NiMH.

Anemometru KESTREL 3500

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 801-1320
• Marca: Kestrel
• Cod de producător: KESTREL 3500

Kestrel 3500 dispune de o carcasă galbenă şi mai multe caracteristici decât oricare alt dispozitiv de măsurare seria 3000. El măsoară temperatura aerului, apei şi zăpezii, viteza vântului (curentă şi medie), fenomene barometrice şi tendinţe ale presiunii de până la 3 ore. Sunt determinate şi altitudinea, umiditatea relativă, punctul de rouă. Aparatul dispune de ceas de timp real, protecţie la apă, funcţie de păstrare pe ecran a datelor măsurate, senzor de presiune de înaltă precizie, termistor extern cu răspuns rapid, indicator al tendinţelor de vreme. Dispozitivul este sigur, portabil şi uşor de utilizat.

Luxmetru ILM1332A

• Nr. stoc RS: 697-3847
• Marca: ISO-TECH
• Cod de producător: ILM1332
Dispozitivul este un luxmetru digital portabil ce măsoară intensitatea luminoasă în lux cu ajutorul senzorului conectat la aparat prin cablu elicoidal de 1m. Instrumentul este compact şi uşor, are domeniul de măsurare de până la 200000 lux. Sensibilitatea spectrală este apropiată de curba foto CIE.

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu