Cutiile pentru ecranare EZ disponibile acum sub formă de kit

by donpedro

Harwin oferă acum produsele sale de protecţie EMC sub formă de kit, permiţând proiectanţilor să construiască rapid cutii PCB la un cost minim. Cutiile cu protecţie

EZ sunt pur şi simplu presate pe suprafaţa pe care sunt pre-poziţionate clipsurile cu montare pe suprafaţă, formând o cuşcă EMC în jurul circuitelor electronice şi a circuitelor integrate sensibile. Acest lucru economiseşte operaţia secundară de asamblare şi facilitează recon­diţionarea. Sunt disponibile o gamă întreagă de dimensiuni de cutii şi clipsuri. Totuşi, pe perioada dezvoltării şi testării, inginerii comandă uzual cutii personalizate fără a fi 100% siguri de eventualele cerinţe, suportând costuri suplimentare şi creând întârzieri.
Acum, o cutie poate fi creată simplu şi eficient în numai câteva minute, fără unelte speciale şi fără cerinţe speciale legate de experienţă.
Kit-ul economic constă din două tăbliţe de Nichel Argint cu dimensiunile de 80 × 60 × 0,3 mm, având pre-desenată o grilă de 5 mm pentru a permite tăierea şi formarea simplă.
Astfel, utilizatorul poate realiza rapid cutia de ecranare la dimensiunile dorite. Sunt de asemenea cuprinse şi clipsurile pentru prinderea cutiilor de ecranare. Kit-urile de ecranare EZ completează cutiile şi clipsurile standard de la Harwin, oferind o metodă de ecranare eficientă economic. Auto-plasarea clipsurilor permite eliminarea operaţiilor de lipire – dezlipire post asamblare conducând la o substanţială reducere a deteriorărilor PCB-ului. Aplicaţiile pot fi găsite pe multe pieţe, pornind de la electronica echipamentelor de larg consum şi până la echipamente industriale şi sisteme de control şi instrumentaţie.

Harwin
www.harwin.co.uk

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu