Convertor DC-DC de 1W cu un profil redus cu 35% şi cost mai mic cu 50%

by donpedro

Murata a anunţat lansarea seriei NXE1 de convertoare economice DC-DC de 1 Watt de la Murata Power Solutions. Având o dimensiune de numai 12,7 × 10,4 × 4,8 mm, aceste

convertoare ultra-compacte au un profil cu cel puţin 35% mai mic decât norma industrială cu privire la înălţime (7 mm), făcându-le potrivite pentru utilizare chiar şi în proiectele cu cele mai mari constrângeri legate de spaţiu. De asemenea, spre deosebire de alte convertoare DC/DC cu montare pe suprafaţă izolată dispo­nibile pe piaţă, NXE1 are avantajul că este fabricat prin procese automate ce îmbunătăţesc substanţial sigu­ranţa în funcţionare a produsului şi furni­zează caracteristici de performanţă consistente. Printre alte caracteristici ale NXE1 care economisesc spaţiul este inclusă prezenţa unui transformator integrat în substrat.
Împreună, toate caracteristicile de pro­iec­tare inovativă şi de fa­bri­caţie ale NXE1 contribuie la capaci­ta­tea Murata de a oferi seria la un preţ cu cel puţin 50% mai mic faţă de dispozitive similare, conducând la ceea ce se crede a fi cel mai economic convertor DC/DC SMD izolat de 1W. La lansare, primul model al seriei are o intrare & ieşire de +5VDC cu alte versiuni de intrare de 3Vdc disponibile curând. Izolaţia între intrare şi ieşire este de până la 3kVdc. Dispunând de un standard industrial de compatibilitate la nivelul pinilor pentru serie, convertoarele sunt ideale ca produse de înlocuire în proiectele existente, dar şi pentru noi aplicaţii compacte. Protecţia la scurtcircuit este standard, iar seria poate fi utilizată pe toată gama industrială de temperaturi, de la -40 la +85°C.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu