Raspberry PI Model B+ este disponibil la Aurocon Compec

by donpedro

Dacă vă place să interfaţaţi dispozitivul dvs. Raspberry Pi cu lumea reală prin (de exemplu) conectarea senzorilor sau controlul LED-urilor, înseamnă că au existat

momente în care aţi dorit să dispuneţi de mai multe intrări şi ieşiri prin conectorul GPIO, sau de mai multe porturi USB pentru conectarea perifericelor. Vestea bună este că cei de la Fundaţia Raspberry Pi au urmărit comunitatea de utilizatori Raspberry Pi în continuă dezvoltare şi au realizat o versiune îmbunătăţită a Raspberry Pi numită Model B+ cu nr. stoc RS: 811-1284.
La prima vedere, noul Raspberry Pi model B+ arată diferit de primul model şi într-adevăr aproape toate noile caracteristici şi îmbunătăţiri introduse sunt legate de conectivitate şi de design. Noul Raspberry Pi model B+ este la fel de uşor de utilizat precum predecesorii săi, iar pinii GPIB suplimentari şi porturile USB suplimentare vor deschide cu siguranţă noi posibilităţi de aplicaţii. Noul design şi distribuţia conectorilor este un progres faţă de modelele anterioare, făcând din acest nou Raspberry Pi model B+ o soluţie mai adaptabilă şi uşor de integrat într-o varietate de proiecte.

Aurocon Compec
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu