Alături de COMPEC aveți acces la o gamă variată de circuite semiconductoare

by donpedro

Aurocon COMPEC vă oferă o gamă largă de componente semiconductoare şi optoelectronice. Printre categoriile cuprinse în această gamă pot fi

menţionate: semiconductoare discrete, amplificatoare şi comparatoare, circuite de procesare audio, circuite de control ceas, temporizare şi frecvenţă, circuite oscilatoare, convertoare de date, circuite integrate de interfaţare, cipuri de memorie, controlere pentru display-uri, circuite integrate de management ener­getic, circuite de radiofrecvenţă, circuite integrate senzoriale, circuite logice programabile, microcontrolere şi procesoare. Inginerii proiectanţi vor găsi pe lângă cate­goriile de produse menţionate şi unelte de dezvoltare, kit-uri de iniţiere şi educaţionale, toate de la peste 300 de producători de renume. În cele ce urmează vă vor fi prezentate câteva exemple.

Circuite integrate de interfațare


Puteţi alege cu încredere din gama largă de circuite de interfaţare. Dispunem pe stoc de produse de la lideri ai producătorilor de semiconductoare. Astfel puteţi fi siguri că găsiţi produsul ideal pentru aplicaţia dumneavoastră.

Controler CAN MCP2515-I/P

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 628-3532
• Marca: Microchip Technology
• Cod de producător: MCP2515-I/P

Circuitul MCP2515 de la Microchip Technology este un controler CAN de sine stătător care implementează spe­cifi­caţiile CAN, versiunea 2.0B. El este capabil de a transmite şi recepţiona date şi comenzi standard şi extinse. MCP2515 are două măşti de acceptanţă şi şase filtre de acceptanţă care sunt utilizate pentru a filtra mesajele nedorite, reducând astfel supraîncărcarea MCU. MCP2515 se interfaţează cu microcontrolerele printr-o interfaţă serială standard SPI.

Circuite integrate de management energetic

Circuitul dvs. electronic poate fi realizat cu încredere utilizând gama noastră de circuite integrate pentru management ener­getic. Parteneriatul nostru cu mărci renumite de semiconductoare, înseamnă că oferim întotdeauna cea mai bună alegere pentru management energetic pe care o puteţi găsi pe stoc. Accesând Centrul de Electronică, puteţi găsi cele mai recente informaţii despre uneltele noastre gratuite de proiectare şi despre noile produse.

NCP1654BD133R2G – controler pentru factorul de putere, 146kHz, 9 – 20V, 8 pini, SOIC

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 786-6526
• Marca: ON Semiconductor
• Cod de producător: NCP1654BD133R2G

NCP1654 este un controler pentru corecţia factorului de putere în mod de conducţie continuă (CCM) în etapa anterioară conversiei ridicătoare de tensiune. El asigură controlul timpului de comutaţie a conducţiei (PWM) într-un mod cu frecvenţă fixă şi în funcţie de curentul instantaneu prin bobină. Protejat în capsulă SO8, circuitul minimizează numărul de componente externe şi simplifică drastic implementarea PFC. El integrează de asemenea caracteristici puternice de protecţie de siguranţă, ceea ce face din NCP1654 un driver pentru etaje PFC robuste şi compacte.

Circuite logice programabile

Cu platforme ce includ FPGA, CPLD şi SPLD, Aurocon COMPEC dispune pe stoc de o ofertă bogată de circuite logice programabile. La noi puteţi găsi soluţia ideală aplicaţiei dvs. de logică programabilă, utilizând produse din gama Xilinx, Altera, Atmel, Lattice etc.

ATF22V10CQZ-20JU – circuit logic programabil

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 738-0300
• Marca: Atmel
• Cod de producător: ATF22V10CQZ-20JU

ATF22V10CQZ este un dispozitiv CMOS PLD (dispozitiv logic programabil) de înaltă performanţă ce utilizează tehnologia dovedită a Atmel de memorie flash cu ştergere electrică (EECMOS). Sunt oferite viteze de până la 12ns cu o disipare nulă de putere în standby. Toate vitezele sunt specificate pe întreg domeniul de 5V ± 10% pentru domeniile de temperatură industrială, 5V ± 5% pentru gama comercială.

Cristale cu cuarţ, oscilatoare şi rezonatoare

O categorie importantă de produse o reprezintă generatoarele de tact. Dispunem de o gamă bogată de cristale de cuarţ, oscilatoare şi rezonatoare de la producători mondiali recunoscuţi. Pentru acele produse pe care le consideraţi esenţiale în crearea noilor dumneavoastră proiecte, verificaţi pagina Centrul de Electronică, găsind într-un singur loc toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Circuit oscilator XO, DIL14, 1.8432MHz, 5.0V, HCMOS

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 796-0463
• Marca: QANTEK
• Cod de producător: QX14T50B1.843200B50TT

Circuitul prezentat este un oscilator de ceas HCMOS cu 14 pini, prezentat într-o capsulă DIL standard industrial. Capsula este etanşată ermetic pentru siguranţă în funcţionare şi pentru derivă redusă în timp.

Drivere şi controlere pentru display-uri

Majoritatea echipamentelor din ziua de astăzi comunică cu utilizatorul. Datele comunicate pot fi transmise vizual cu uşurinţă prin intermediul unor display-uri. Dacă sunteţi în căutarea celor mai recente drivere şi controlere pentru display-uri de la mărci renumite de semiconductoare, noi avem produsele. Daca sunteţi interesaţi să citiţi despre cele mai noi produse şi cele mai noi tehnologii electronice, atunci vizitaţi pagina Centrul de Electronică.

PCF8576CHL/1 – driver LCD, 40 de segmente

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 797-4712
• Marca: NXP
• Cod de producător: PCF8576CHL/1

PCF8576C este un dispozitiv periferic ce se poate interfaţa cu aproape orice ecran cu cristale lichide. El generează semnale de comandă pentru orice LCD static sau multiplexat conţinând până la 4 backplane-uri şi până la 40 de segmente. Circuitul poate fi legat în cascadă pentru aplicaţii LCD mai mari. PCF8576C este compatibil cu majoritatea microcontrolerelor şi comunică prin magistrală bidirecţională I2C.

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu