Module radio compacte de bandă îngustă, şi canale multiple pentru uz industrial

by donpedro

Cu emițătorul CDP-TX-05M-R și receptorul CDP-RX-05M-R, Circuit Design, – lider în furnizarea de module radio de bandă îngustă – oferă module multi-canal în capsule mici, robuste şi ecranate. Modulele includ aproa­pe toate componentele necesare pentru uz industrial din domeniul radio comu­nicaţiilor, astfel încât cu greu sunt necesare componente externe.
Canalul RF este fix, dar selectabil în interiorul a patru canale pre­programate. În cadrul benzii de frecvenţă ISM Sub-1 GHz*, tabelul de frecvență poate fi personalizat în funcție de cerințele clientului.
* 426MHz în Japonia, 434MHz, 869MHz în Europa, 915MHz în SUA.
Receptorul dublu-superheterodină este echipat cu un filtru SAW, oferind sensibilitate ridicată și selectivitate foarte bună pentru comunicaţii stabile realizate la foarte mare distanță. Folosind un TCXO ca oscilator de referință al componentei radio, se asigură stabilitate la frecvență înaltă și permite de asemenea operarea într-o plajă largă de temperatură de la -20°C până la +65°C. Mic și ușor, emițătorul se integrează foarte bine în aplicații mobile care sunt limitate în dimensiune și greutate.
Având pe ieșire 10mW*, este posibilă comunicaţia până la o distanţă de 600m. O interfață simplă permite utilizatorilor să dezvolte echipamente radio într-un timp scurt.
* 5mW la 869MHz, 1mW la 426MHz, 0,5mW la 915MHz.

Aplicații
• Control industrial la distanță
• Securitate și sisteme de alarmare
• Telemetrie și sisteme de monitorizare
• Sisteme de urmărire

Circuit Design GmbH
info@circuitdesign.de
www.circuitdesign.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu