Senzorul de rotaţie RS14

by donpedro

Senzorul RS14 are o durată (mecanică) de viaţă de 150.000 ciclii, liniaritate de ± 3% şi 10K ohm cu o toleranţă de ± 30% în configuraţie standard. Puterea maximă de disipaţie este de 0,15W la o temperatură de 40OC. Senzorul RS14 lucrează în următoarea relaţie: schimbările poziţiei unghiulare impun schimbări ale tensiunii de ieşire.
Aşadar, senzorul ACP este destinat în principal aplicaţiilor de control şi de poziţionare. Cele mai uzuale aplicaţii provin din sfera industriei auto, bunurilor casnice, aplicaţiilor industriale mai ales în acele situaţii unde precizia în detectarea poziţiei, fiabilitatea sau durata de viaţă mecanică sunt critice. Robusteţea acestui senzor îl recomandă în aplicaţiile la cerere.
ACP poate oferi personalizarea caracteristicilor standard: limitări speciale cu valori constante ale suprafeţelor, diferite pante şi valori rezistive, toleranţe mai mici, liniaritate mai mică de 3% etc.
De asemenea, ACP oferă diverse variante de amplasare/orientare fizică pe plăcuţa de circuit PCB a clientului: senzorul RS14 este disponibil în multiple configuraţii ce corespund tehnologiilor de montare pe placa de circuit THT şi SMD. Carcasa senzorului RS14 este de tip IP 5 (rezistentă la praf) şi are o protecţie din plastic cu autostingere.
Senzorul ACP este construit în noua tehnologie “lead-free”, corespunde cerinţelor RoHS şi de asemenea condiţiilor de lipire impuse pentru componentele fără plumb.
Capsula standard este voluminoasă, dar totuşi este disponibilă livrarea ei în “tape & reel”. Se realizează şi încapsulare la cerere. Mostre funcţionale de RS14 sunt deja disponibile.
ACP este un producător de aplicaţii peliculare în principal orientat pe realizarea de rezistori variabili. Linia de producţie conţine potenţiometri de 6, 9 şi 14mm realizaţi în tehnologie carbon şi cermet, comutatoare rotative, alte aplicaţii peliculare precum şi noua serie de senzori RS14. Compania ACP este certificată ISO 9001 cu ISO/TS 16949 certificare în proces începând cu ianuarie 2005.
Avantajul principal pe care îl aveţi colaborând cu ACP este flexibilitatea pe care o dobândiţi: spuneţi-ne cerinţa dumneavoastră, iar noi vă oferim soluţia.

www.vitacom.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu