Cabluri HARTING RJ Industrial® realizate prin turnare

by donpedro

HARTING îşi consolidează poziţia sa de expert în comunicaţii industriale prin extinderea familiei de produse RJ Industrial®

Bazat pe concepţia modulară a gamei RJ Industrial, HARTING a proiectat o versiune prin turnare a conectorului IP 20. Sistemul de cabluri construit cu acest conector elimină procesul de asamblare. Cablurile oferite sunt 100% testate.
Procedeul prin turnare reprezintă un câştig deoarece el îmbunătăţeşte un produs recunoscut ca fiind bun. Conectorul IP 20 – RJ Industrial realizat prin turnare scoate în evidenţă avantajele conectorului “fieldpatch”. Conectorul de date este deja cel mai mic conector Ethernet capabil să lucreze cu cabluri AWG 22 care utilizează tehnologia IDC. Mai mult, versiunea turnată necesită un spaţiu redus. Pentru a asigura o flexibilitate suplimentară pentru utilizator, cablurile de sistem au lungimi diferite.
Pe lângă caracteristicile sale de bază, robusteţea acestor comutatoare le recomandă în aplicaţii “high-end”. Acest produs funcţional şi economic poate fi utilizat într-o mare diversitate de aplicaţii.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu