Suporţi pentru siguranţe fuzibile pentru montare pe PCB de curenţi mari

by donpedro

Este foarte important pentru orice inginer proiectant să combine plantarea eficientă şi ieftină a componentelor cu creşterea siguranţei şi fiabilităţii produsului. Această necesitate poate fi satisfăcută de noile socluri pentru siguranţele fuzibile de la SCHURTER.

Ca unic furnizor, SCHURTER se află în poziţia de a oferi un soclu pentru siguranţe protejat la şoc care poate fi montat pe placa PCB şi poate suporta curenţi de până la 16A (VDE) sau 20A (UL). Acceptând o putere de 4W la 16A şi o temperatură ambientală de 23°C, soclurile pentru siguranţe FUP ating cele mai înalte nivele de performanţă pentru orice proiect.

Soclurile FUP sunt disponibile în variantele 5×20 sau 6.3x32mm (montare prin înşurubare) şi sunt destinate instalării lor în echipamente ce au protecţie clasă I şi II în conformitate cu normele IEC 61140.

Aplicaţiile pentru soclurile FUP pot fi în general găsite în orice domeniu al electronicii, iar în particular, pentru protecţia circuitelor primare din sursele de putere ale bunurilor electronice, aplicaţiilor de măsură şi control sau în echipamentele industriale.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu