Întrerupător “Power on-off” glisant pentru aplicaţii SMT

by donpedro

Düsseldorf, Germany, 04 Februarie, 2004
Cu seria SDKT, firma germană ALPS Electric Europa GmbH oferă o gamă de întrerupătoare glisante în miniatură ce oferă o cursă de 2.2mm, contacte foarte fiabile şi cu o durată de viaţă mare putându-se efectua peste 10,000 cicluri de comutare.

Aceste comutatoare plate SPDT – Single-Pole Double Throw sunt proiectate să reziste la curenţi de până la 6A şi o tensiune minimă alternativă de 125VAC. Cu dimensiunile lor de 13 mm x 7.9 mm şi o înălţime de 13.9 mm (fără actuator), aceste compacte switch-uri pot fi montate direct pe placa de circuit.
Seria SDKT se adresează aplicaţiilor din sfera echipamentelor de aer condiţionat, bunurilor casnice de larg consum, întrerupătoarelor surselor de alimentare şi multe altele. La contactele întrerupătorului nu se foloseşte cadmiu, iar modul de încapsulare al comutatorului se face cu poliesteri nesaturaţi corespunzător standardului UL94V0. Contactele sunt argintate, iar mecanismul glisierei este realizat din PBT – polybutylene-terephthalate ce asigură o rezistenţă termică foarte bună şi un contact foarte stabil. Rezistenţa de contact maximă este de 10 m?, rezistenţa de izolaţie mai mare de 1000M? la 100V, iar forţa de operare este între 0.98N şi 3.92N. Temperatura de operare este cuprinsă în intervalul -10°C … +60°C.

http://www.alps.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu