Cutii de conexiuni industriale

by donpedro

Într-o lume a reţelelor, traseele cablate ale birourilor şi podelelor fabricilor se îmbină pentru a facilita comunicaţia directă dintre un PC şi echipamentele de producţie industriale. Cutiile de conexiuni industriale reprezintă legătura dintre aceste două lumi care trebuie să garanteze transmisii de date securizate.

HARTING, ca firmă specializată în domeniul comunicaţiilor industriale, iar KRONE, expert în telecomunicaţii şi reţele de date, au dezvoltat împreună o soluţie uşor de utilizat, dar foarte profesională pentru această interfaţă.
Cutia de conexiuni de perete este conformă cu standardele PNO şi este destinată utilizării ei externe. Mai mult, cutia de conexiuni oferă gradul de protecţie IP 67. Terminaţia utilizator a cablului orizontal nu necesită unelte speciale pentru conectare şi corespunde standardelor profesionale de cablare clasă E conformă cu ISO IEC 11801:2002 pentru aplicaţii industriale. Cutia de conexiuni poate fi izolată complet pentru o uşoară integrare în clădirile fabricilor. În ciuda dimensiunilor sale reduse, cutia de conexiuni industrială oferă două porturi CAT 6 pentru cel mai mic conector IP 67 disponibil, pentru realizarea legăturilor din teren.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu