Conector HARTING RJ Industrial®

by donpedro

HARTING RJ Industrial® este singurul conector pentru standardul RJ45 potrivit pentru montarea la capetele cablurilor industriale Ethernet cu o grosime de până la 22AWG. Această familie de conectori are la bază standardul RJ45, fiind special gândită pentru utilizarea în reţele Ethernet din mediul industrial.

Harting RJ Industrial® este bazat pe tehnologia HARAX® IDC. Montarea conectorului pe cablu poate fi făcută de către operator în mai puţin de 2 minute fără utilizarea altor scule speciale.
De asemenea ecranarea conectorului se face la fel de uşor prin montarea de o parte şi de alta a acestuia a celor două plăcuţe de ecranare (montarea corectă este confirmată prin zgomotul produs de cele două plăcuţe la contact). Componenta de bază a fiecărui conector este modulul RJ45 cu 4 contacte cu sertizare rapidă HARAX® care oferă o etanşare eficientă şi o protecţie bună împotriva vibraţiilor. Versiunile standard sunt disponibile pentru mediile IP20 şi IP67 unde sunt folosite clapete de blocare sau blocaje de tipul push-pull.

HARTING oferă de asemenea posibilitatea de a combina alimentarea şi datele permiţând alimentarea dispozitivelor descentralizate cu o tensiune de 24 volţi.

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu