Senzor de imagine CMOS MI-1300

by donpedro

Adresându-se aplicaţiilor de imagine digitale, MI-1300 CMOS, senzor de imagine cu scanare progresivă are un curent de întuneric de la 20 la 30 electroni pe secundă (e/s) şi un zgomot temporal de mai puţin de 10e – similar celui al dispozitivelor CCD. Dispozitivul permite dispozitivelor electronice personale ieftine să integreze imagine digitală cu un minimum de compromisuri în ceea ce priveşte performanţa.
Capabile să funcţioneze cu până la 30fps, camera “active-pixel” include control şi cronometrare on-chip, conversie A/D, control programabil al câştigului şi expunerii şi calibrări automate ale nivelului de negru. Caracteristicile suplimentare includ moduri instantaneu şi căutare imagine, intrare sincronizată, ieşire bliţ, control al încadrării pe orizontală şi verticală şi un domeniu de expunere de la 10µs la 500ms.
Fabricat folosind un proces DRAM de 0,18µm, dispozitivul are o sensibilitate mai mare de 1,8 V/lux-s la 550nm şi poate opera la nivele ale luminii de 5lux la f/2,8 la până la 4fps. Dispozitivul acceptă de la 3 la 3,6V şi consumă 400mW cu un consum în aşteptare de aproximativ 10µW.

http://www.micron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu