Vishay – primul dispozitiv single-chip

by donpedro

Vishay adaugă familiei de supresoare de tensiune tranzitorie (TVS) primul dispozitiv single-chip de acest fel din industrie proiectat până la 540V.

Oferind protecţie la tensiunea tranzitorie pentru iluminatul cu descărcare de înaltă intensitate şi aplicaţiile balast de iluminat, dispozitivele Vishay Semiconductor TVS sunt construite pe un proces patentat care oferă capabilitate sporită la tensiune tranzitorie, curenţi de scurgere mai mici şi stabilizarea mai bună a tensiunii pentru aplicaţiile de înaltă tensiune. Performanţa ridicată într-un chip permite, de asemenea, proiectanţilor să reducă costurile şi să reducă spaţiul de pe placă prin implementarea unui dispozitiv, în loc de două, pentru protecţie la înaltă tensiune.
Noile adăugiri cresc tensiunea maximă de rupere disponibilă de la 440V la 540V în familiile TVS cu terminale axiale, P4KE, P6KE şi 1.5KE480, ale Vishay şi de la 220V la 540V în familiile cu montare pe suprafaţă P4SMA, P6SMB şi 1.5SMC.
Noile produse au aceleaşi carcase ca şi produsele TVS existente, oferind proiectanţilor un mijloc simplu de a încorpora dispozitivele de înaltă tensiune adecvate pentru a anumită aplicaţie.
Mostre şi cantităţi de producţie ale noilor dispozitive TVS sunt disponibile acum, cu termene de livrare de opt săptămâni pentru cantităţi mari.

http://www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu