Izolatoare digitale la 100MBd

by donpedro

Agilent anunţă o nouă familie de izolatoare digitale de mare viteză, capabile să transmită date cu o rată de 100MBd.
Izolatoarele de 3.3 şi 5V oferă consum mic de curent, cu mai puţin de 10µA/intrare şi mai puţin de 2mA pe canalul de ieşire. Familia Agilent de izolatoare digitale HCPL-90xx/-09xx de mare viteză sunt disponibile în configuraţii de produse cuprinse în gama 1 – 4 canale, fiecare componentă fiind de asemenea disponibilă în configuraţie unidirecţională şi bidirecţională.

Noile izolatoare furnizează o rată de transmitere a datelor de 100MBd având o distorsiune tipică de 2ns a lăţimii pulsului şi o întârziere de propagare tipică de 10ns, permiţând astfel a rată de transmisie a datelor foarte mare pe distanţe mari.
Aceste dispozitive aprobate UL1577 sunt ideale pentru izolarea bus-urilor de comunicaţie, transmisii de date multiplexate, izolaţii digitale pentru convertoarele analog/digitale, porturi I/O digitale şi interfeţele sistemelor cu microprocesoare.
Izolatoarele HCPL-90xx/-09xx sunt dispozitive CMOS de mare viteză realizate prin tehnologia magnetorezistivă GMR. În izolatoarele GMR, un semnal de la intrare induce un curent într-o bobină de joasă inductanţă provocând un câmp magnetic proporţional. Câmpul magnetic rezultat schimbă rezistenţa electrică a materialului GMR care este analizată intern prin circuitul integrat CMOS, iar la ieşire se reproduce semnalul de la intrare cu o foarte mare acurateţe. Izolatoarele Agilent sunt disponibile în variantele 1, 2 sau 4 canale în configuraţii unidirecţionale şi bidirecţionale.
În funcţie de fiecare componentă, opţiunile de încapsulare includ capsule de 8 pini DIP, 8 pini GullWing, 8 pini SO şi 16 pini SO.

www.agilent.com/view/optocouplers

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu