Telecomandă universală şi radio cu ceas

by donpedro

Un radio cu ceas şi o telecomandă universală într-un singur aparat!

Elimină aglomeraţia de pe noptieră combinând într-un singur aparat un radio
cu ceas şi o telecomandă universală;
Vă treziţi cu soneria, postul de radio sau emisiunea TV preferată;
Butoanele strălucesc în întuneric, pentru acţionare uşoară pe timpul nopţii;
Reţine setările ceasului chiar dacă se întrerupe alimentarea.

Dacă vă interesează un ceas cu radio care să ofere mai mult decât posibilitatea clasică de de a vă trezi cu o sonerie enervantă sau un post de radio, interesaţi-vă de acest model, ce vă oferă şi control asupra televizorului!

Acum vă puteţi trezi cu ştirile Pro TV, ultimele informaţii de la CNN, actualizările financiare de la MSNBC Wall Street sau cu programul favorit de exerciţii aerobice!
Mai mult, puteţi folosi butoanele uşor de apăsat, vizibile pe întuneric, pentru a prelua controlul asupra televizorului sau videoului. Puteţi schimba canalele, regla volumul sonor, sau porni şi opri televizorul. Cel mai grozav este faptul că aparatul este compact, de dimensiuni reduse, vă permite să faceţi toate acestea fără ca noptiera dumneavoastră să arate ca o expoziţie de aparatură modernă!

Versiunea standard are o singură setare de alarmă, un afişaj cu LED-uri roşii cu înălţimea de 0.6 inci, şi este pre-programată pentru a fi folosită cu majoritatea televizoarelor vândute în SUA şi Canada. Versiunea de lux este identică cu cea standard, cu excepţia următoarelor caracteristici suplimentare:
– alarmă dublă, ce permite două setări separate;
– afişaj mai mare, de 0.9 inci, cu LED-uri verzi, mai agreabil de privit;
– mufă pentru căşti încorporată, vă permite să ascultaţi muzică fără a deranja pe altcineva din cameră.

Ambele modele sunt prevăzute cu o baterie de rezervă de 9V care păstrează ora şi setările de alarmă pe durata unei întreruperi de curent, astfel încât nu mai sunteţi nevoit să resetaţi ceasul şi să re-programaţi alarma. Bateria de 9V se vinde separat.
Preţurile acestor produse sunt cuprinse între 65 USD (varianta standard) şi 80 USD (varianta lux).

Stimaţi cititori ai ziarului “Electronica Azi”.
Încă de la primul număr al noii serii Electronica Azi / 2002 v-am prezentat în serial mai multe articole care tratau un subiect incitant: “Casa inteligentă”. Dacă la primele numere am făcut un “tur de orizont” în ceea ce priveşte conceptul de casă inteligentă, în ultimele numere v-am prezentat o serie de dispozitive şi aparate electronice care, obligatoriu, fac parte dintr-o asemenea casă a viitorului.
În urma numeroaselor apeluri pe care le-am primit din partea dvs., începând
cu acest număr vom continua să vă prezentăm diverse aparate inteligente (numite de noi produse SMART) ce vor fi însoţite de informaţii referitoare la preţul lor; pe de altă parte, vom începe să importăm din SUA câteva din cele mai interesante produse, iar în cadrul
expoziţiei TIB 2002 / 7 – 12 oct. vom fi prezenţi atât cu publicaţia noastră cât şi cu toate produsele cerute de dumneavoastră.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu