Nokia oferă o nouă categorie activă pentru telefoanele mobile

by donpedro

Un design deosebit şi o durabilitate îmbunătăţită pentru Nokia 5210. Nokia a prezentat o nouă categorie activă pentru portofoliul său de produse, şi anume Nokia 5210.

Proiectat special pentru cei cu un stil de viaţă activ, Nokia 5210 reprezintă un concept total, nou cu materiale inovative, opţiuni de folosire şi o durabilitate îmbunătăţită. Lansarea produsului este programată pentru primul trimestru al anului 2002.
La Nokia 5210 materialele, construcţia şi soluţiile de blocare cu partea din faţă şi din spate schimbabile, oferă protecţie contra apei şi prafului. Proiectarea ergonomică şi combinarea de materiale dure şi moi îi oferă o manipulare sigură şi uşoară. Nokia 5210 este mic şi uşor de manipulat.
Setul extins de caracteristici al Nokia 5210 include un temporizator, înregistrarea perioadelor de timp, un cronometru cu opţiune de restart şi un temporizator ciclic pentru acţiuni repetitive. O caracteristică mai specială la Nokia 5210 este termometrul ce permite măsurarea temperaturii ambiante.
Telefonul poate fi personalizat cu un display complet Profile Logos cu profiluri pentru grafică şi animaţii, incluzând, de exemplu, un ceas digital, cu rhythmic vibra şi backlight alert. Editorul de fotografii inclus în Nokia 5210 poate fi folosit pentru a creea, edita şi salva mesaje cu fotografii şi clip-arts, cât şi pentru a edita fotografiile deja existente în aparat. Nokia 5210 oferă de asemenea un calendar care include vizualizarea a două săptămâni şi până la 100 de note de calendar.

www.nokia.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu