Infineon Tehnologies oferă o securitate mai bună pentru identificarea automată şi pentru piaţa de carduri de acces, protecţie criptografică pentru cipurile ID fără contact

by donpedro

La Frontline Solutions Expo din Chicago, Infineon Technologies a anunţat că oferă produse Radio Frequency Identification (RFID) cu caracteristici îmbunătăţite de securitate, care permit Infineon şi partenerilor lui să producă sisteme de identificare sigure.
Noua versiune crypto a cipurilor “my-d” de la Infineon pot fi folosite pentru stocarea şi protejarea de date confidenţiale pe un “smart label” sau pentru “includerea” de informaţii pentru bunuri în timpul producţiei.
În aplicaţiile de identificare pentru persoane, caracteristicile de securitate pot fi folosite pentru autentificarea accesului pentru un deţinător de card. Caracteristicile suportă şi stocare sigură de bani, permiţând utilizarea cipurilor pentru aplicaţii de plată în avans.
Produsele RFID my-d de la Infineon funcţionează la o frecvenţă de 13,56 MHz şi respectă standardul pentru aplicaţii Vicinity Cards şi Smart Label (ISO/IEC 15693). Oferind mai multă memorie decât produsele concurente şi folosind sectoare de memorie sigure pe un singur cip, produsele my-d oferă furnizorilor de sisteme ID proprietăţi îmbunătăţite şi flexibilitate pentru aplicaţii. Versiunea mai sigură a my-d include caracteristici avansate cum ar fi algoritmul mutual de identificare bazat pe o cheie de 64 de biţi şi perechi secrete de chei pentru a limita accesul neautorizat la datele din sectoarele sigure de memorie. Infineon este singurul producător de cipuri RFID cu securitate îmbunătăţită produse folosind un proces de 0,25 microni. Acest lucru permite companiei să realizeze cipuri cu o capacitate de maxim 10 Kilobit, ceea ce reprezintă de 5 până la 40 de ori mai mult faţă de alte cipuri de 13,56 MHz disponibile pe piaţă, mărimea cipurilor fiind comparabilă cu cea a celorlalte produse similare. În funcţie de configurarea transponderului RF, domeniul de operare al circuitelor integrate poate fi de până la 70 cm pentru funcţii de citire şi scriere sau până la 120 cm pentru sisteme de configurare a porţii.
www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu