Nokia şi Internet Security Systems îşi extind cooperarea pentru a oferi detectarea intruziilor, ca să asigure o protecţie efectivă a informaţiilor

by donpedro

Noua înţelegere dintre cele două firme lărgeşte domeniul relaţiilor ISS/Nokia, cuprinzând acum şi dezvoltarea în continuare a primei soluţii pe industrie de detectare a intruziunilor, RealSecure(TM) pentru Nokia.

În plus, înţelegerea cuprinde oferte şi activităţi comune de vânzare prin channel şi de marketing care vor lărgi raza de acţiune a firmelor, oferind servicii de securitate simplificate partenerilor de afaceri şi clienţilor din întreaga lume.
Precum se vede din imagine, soluţii “simplificate” de la Nokia nu înseamnă că au o eficienţă redusă , ci că sunt uşor de aplicat, fiind transparente pentru utilizator, indiferent dacă se instalează între Internet şi sediul corporaţiei, ca un zid parafoc, sau între sediu şi siturile de web.
Această înţelegere extinsă a fost făcută pentru a permite ambelor companii să-şi dezvolte şi diversifice serviciile, pe baza concentrării lor pentru a oferi experienţă de clasă mondială resellerilor, în categoriile de îndeplinire a comenzilor, licenţiere, şi calitate generală a serviciilor. RealSecure pentru Nokia reprezintă o soluţie optimă pentru partenerii de channel, datorită eficienţei sale pentru un cost dat (la asemenea nivel nu se foloseşte termenul “ieftină”!), a capacităţilor plug and play şi a punerii rapide în practică.
Despre ISS
Serviciile de Securitate “Managed Security Services” ale firmei Internet Security Systems asigură o protecţie de o siguranţă amplă pentru organizaţiile (firme comerciale, fundaţii, instituţii de învăţământ, administraţie locală sau centrală) ce nu au timpul, experienţa sau resursele interne adecvate pentru a asigura resursele de informaţii online care sunt critice.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu