Soluţii şi infrastructuri Server-Centric Intranet şi Internet, acces condiţional şi documente electronice

by donpedro

Joi 19 aprilie, în sala “On Top of Bucharest” din cadrul UzinExport Business Center s-a desfăşurat seminarul Soluţii şi infrastructuri Server-Centric: Intranet şi Internet, acces condiţional şi documente electronice. Evenimentul a fost organizat de GENESYS SOFTWARE ROMÂNIA – IBM Business Partner, cu sprijinul IBM România.
Cuvântul de început a aparţinut lui Sorin Baltag – Director General GENESYS, care a introdus conceptul de Server-Centric Computing: arhitectura în care aplicaţiile se execută 100% pe server, iar interfaţa utilizator este accesată prin hardware sau software neconsumator de resurse “thin-client”.

Cornel Sîrbu, General Manager – Silcor (Franta) a readus în discuţie o problemă de maximă actualitate pe piaţa IT&C din România – semnătura digitală, prezentând Personal CAT – soluţii interoperabile de semnatură numerică şi acces condiţional. După demonstraţia practică şi numeroasele întrebări din partea auditoriului, a urmat intervenţia lui Varujan Pambuccian, Deputat în Parlamentul României, care a subliniat simplitatea, fiabilitatea şi siguranţa oferite de soluţia Personal CAT şi a anunţat că în toamna acestui an semnatura electronică va fi legiferată şi în ţara noastră.
După tombola cu premii care a răsplătit răbdarea şi interesul câtorva dintre participanţi, evenimentul s-a încheiat cu un cocktail, în timpul căruia au continuat discuţiile pe marginea subiectelor prezentate. GENESYS mulţumeşte celor peste 100 de participanţi care ne-au onorat cu prezenţa. Puteţi accesa întreaga documentaţie a evenimentului la http://www.genesys.ro (News), începând de luni 23 aprilie.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 01-242.05.42,
e-mail: marketing@genesys.ro
Persoană de contact: Cristi Mustaţă – Marketing Manager

Adaugă un comentariu