Micronas a câştigat prestigiosul premiu “Samsung Best Supplier”

by donpedro

Seoul, Korea 4 aprilie 2001
Micronas anunţă câştigarea premiului “Award of contribution” oferit de compania Samsung la întâlnirea anuală a departamentului Samsung Visual Media. Acest premiu a fost acordat ca o recunoaştere a livrărilor promte şi sigure de circuite integrate audio şi video Micronas care intră în componenţa telvizoarelor Samsung.
Samsung acordă acest premiu anual celui mai bun furnizor şi celui mai cooperant partener.
“Micronas este de mult timp unul din furnizorii importanţi de echipamente necesare realizării televizoarelor Samsung. Acest premiu este rezultatul angajamentului ferm luat de Micronas de a participa la dezvoltarea integratelor audio video ce intră în componenţa televizoarelor Samsung şi de a asigura service şi suport tehnic clienţilor” – Chang Duck Chang, Vicepreşedinte al departamentului Samsung Electronics Visual Media.
“Micronas oferă circuite integrate audio video performante compatibile cu toate standardele TV din întreaga lume. Acest lucru permite producătorilor înlocuirea circuitelor integrate, ale diferitelor componente, cu un singur chip compatibil cu acestea ,facilitând astfel managementul producătorilor şi nu în ultimul rând, preţul de cost al produsului” Hans-Jurgen Desor, Vicepreşedinte Micronas.
Procesarea semnalelor digitale (DSP) este una din preocupările de bază ale companiei Micronas. Integratele bazate pe DSP folosite la realizarea echipamentelor electronice de larg consum cum ar fi sistemele audio video, conţin circuite CMOS mixte analogice şi digitale bazate pe un concept ce asigură costuri de producţie reduse. Capacitatea companiei Micronas de a face schimbări rapide în procesul de producţie reduce substanţial timpul de realizare al produselor. Aceste facilităţi oferite de Micronas: preţuri accesibile şi timp scurt de producţie sunt esenţiale la ora actuală pe piaţa produselor electronice de larg consum.
Micronas este liderul mondial în furnizarea componetelor pentru produsele electronice de larg consum. Sediul firmei este în Zurich-Elveţia şi are aproximativ 1400 angajaţi. Informaţii suplimentare puteţi obţine la adresa www.micronas.com
Samsung Electronics la ora actuală are patru departamente distincte Digital Media, Semiconductors, Information&Communications şi Home Applainces Businesses în care se realizează cele mai inovative componente digitale şi echipamente electronice de larg consum ale secolului XXI, recunoscute ca atare în întreaga lume.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu