Jungo livrează noua generaţie de unelte de dezvoltare a driverelor: WinDriver şi KernelDriver versiunea 5.0

by donpedro

Asigură interfaţă de acces la hardul grafic pentru Linux şi Solaris, şi capacităţi de acces de la distanţă pentru toate sistemele de operare suportate

12 aprilie, 2001 (Jungo, Israel) Firma Jungo anunţă chiar astăzi disponibilitatea instrumentelor soft din noua generaţie de unelte de dezvoltare a driverelor, WinDriver şi KernelDriver versiunea 5.0.
Versiunea 5.0 de WinDriver şi KernelDriver include un Wizard multi platformă, aducând astfel mediul grafic de dezvoltare al driverelor la îndemâna proiectanţilor ce folosesc sistemele de operare Linux şi Solaris.
De asemenea, Versiunea 5.0 incorporează şi o unealtă pentru acces hardware de la distanţă, disponibilă sub o largă gamă de sisteme de operare. În plus, au fost făcute dezvoltări ulterioare şi eliminarea unor bug-uri semnalate anterior, pentru a creşte uşurinţa proiectării şi stabilitatea produselor software.

Wizard multi platformă pentru WinDriver 5.0
WinDriver 5.0 este singura unealtă soft care oferă celor din lumea Unix interfaţă utilizator grafică! Aceasta permite detectarea şi depanarea hardware-ului, precum şi generarea automată a codului pentru drivere, folosind o bogată API.
WinDriver v. 5.0 oferă noul şi eficientul “vrăjitor” DriverWizard comunităţilor Linux şi Solaris, simplificând procesele de acces la hardware şi de punere la punct a driverelor, permiţând o diagnosticare simplă şi rapidă a hard-ului, folosind unelte grafice robuste (nu mai este nevoie să scrieţi nici măcar o singură linie de cod program) şi automatizând procesul de generare a codului pentru drivere.

WinDriver 5.0 este acum un mediu de dezvoltare complet pentru driverele de dispozitive sub toate sistemele de operare majore, şi acoperă întreg ciclul de proiectare al driverelor, de la primele faze de testare a hardware-ului şi până la generarea de cod şi depanarea driverului obţinut.
Uneltele grafice scurtează mult timpul necesar punerii pe piaţă a proiectelor sub sistemul de operare Unix, ce implică atât hardware cât şi software. Până acum, o asemenea dezvoltare rapidă era permisă numai proiectelor sub Windows.
DriverWizard, care anterior era suportat de sistemele de operare Microsoft (Windows 9x, ME, NT şi 2000), acceptă acum şi Linux şi Solaris.

Remote WinDriver

Versiunea 5.00 oferă celor care pun la punct drivere Remote WinDriver, posibilitatea de acces de la distanţă. Aceasta permite proiectanţilor să acceseze hardware de pe orice maşină – ţintă aflată la distanţă, inclusiv sisteme embedded, de pe un calculator – gazdă, prin intermediul oricărei conexiuni de reţea (LAN, WAN, Dialup, etc.).
Acum proiectanţii de drivere pot să-şi cupleze hard-ul pe o maşină – ţintă situată oriunde în lume, ce rulează sub unul din sistemele de operare suportate de WinDriver (actualmente gama acoperă Windows 9x/ME/NT/2000/NT Embedded, Windows CE, Linux, Solaris, VxWorks precum şi OS/2), şi să-l acceseze de pe staţia de lucru ce are rol de gazdă, aflată la distanţă oricât de mare, la fel de bine sub Windows NT/2000 ca şi sub Linux sau Solaris. Acum este posibil ca plăcile şi dispozitivele (inclusiv dispozitivele USB!) cuplate la maşina – ţintă aflată la mare distanţă să fie detectate automat şi să fie testate şi diagnosticate de la distanţă. Tot de la distanţă se generează automat codul sursă al driverului pentru dispozitivul – ţintă. Biblioteca de API-uri generată de Wizard-ul Jungo este special adaptată pentru echipamentele – ţintă respective.
Remote WinDriver scurtează apreciabil ciclul de dezvoltare pentru sistemele embedded, permiţând proiectarea şi implementarea maşinilor embedded de la distanţă, de la locaţia convenabilă a calculatorului – gazdă. De asemenea, Remote WinDriver elimină nevoia de a trimite echipe de proiectanţi la diferite amplasamente de pe teren, sau de a face schimb de plăci şi alte dispozitive între diferitele locaţii ale staţiilor de dezvoltare, astfel că se reduc cheltuielile de deplasare şi transport şi scade timpul necesar pentru a ieşi pe piaţă cu un nou proiect.

Disponibilitate
Este disponibilă o versiune de evaluare gratuită, cu toate funcţiile, a lui WinDriver şi KernelDriver 5.0, ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Ea poate fi descărcată de pe site-ul WEB al firmei Jungo, la adresa:
http://www.jungo.com/dnload.html
Ms. Limor Shmerling-Magazanik
Product Manager e-mail: limors@jungo.com
© Jungo 2001

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu